• Vijesti
  • Politika
  • Građanski Srbi kodirani sa despotskom demokratijom zapadnog satanizma!

kolumna

Građanski Srbi kodirani sa despotskom demokratijom zapadnog satanizma!

Građanski Srbi kodirani sa despotskom demokratijom zapadnog satanizma!


Srpska politička scena nije naučila do dana danas, da narod nije „kutija lutaka“, kako je propagirala Vlada Aleksandra Obrenovića i sama se okliznula kroz pokušaje unijaćenja Srba kroz kodirane Austrougarske pamučne „pelene“ sa vjerom u satanu.
Srpska politička scena nije naučila do dana danas, da narod nije „kutija lutaka“, kako je propagirala Vlada Aleksandra Obrenovića i sama se okliznula kroz pokušaje unijaćenja Srba kroz kodirane Austrougarske pamučne „pelene“ sa vjerom u satanu.


Građanski Srbi kodirani sa despotskom demokratijom zapadnog satanizma!
Ilija R. Miljanić, član Glavnog odbora Nove srpske demokratije

Piše: Ilija R. Miljanić, član GO Nove srpske demokratije

Upravo kompletna zapadna Evropa i SAD se preseljavaju u Antihrišćansku despotsku demoktatiju, gdje se odbacuju upotpunosti sopstveni hrišćanski korijeni, koji su činili osnovu zapadne civilizacije.U ovim zemljama se negira moralna osnova i svaki tradicionalni indetitet.Vlada homoseksualno partnerstvo i lavirint otuđenja i negacije vjere, nacije, kulture pa i rodnog indetiteta.Jednostavno, vjera u Boga se utapa u vjeru novca i satane.Većina lidera ključnih država zapadne Evrope se prenemogla pred najezdom duboke Američke države jednopolarnog globalizma, a sve da se dođe do planirane proklete zlatne milijarde satanista,bogohumiliskog đerdana sa rubinima od ljudske krvi.Danas se slobodno može reći, da ulazak u  evropski i evroatlanski put, je put  evroprajdne prostitucije, droge i posrtanja bez vida sa vidokrugom pakla.Evropa nije više postojbina: Getea, Betovena, Bajrona, Šilera, Bodlera, Šekspira, nego engleskih homoseksualaca, belgijskih pedofila, francuskih i poljskih neonacista, njemačkih fašista i dr.

Posrnuli hrišćanski rode, da li znate da je hrišćanstvo u zapadnoj Evropi i SAD u strašnom padu, ispod 30%, što je samoubistvo i raspeće zapada? Vjerovatno ste sve sredili u životu, zato odumirete i nada će vam biti sa one strane?

Temelji srpskoga roda su u Svetosavlju i Kosovskom mitu.Nije nas izgleda opametila ni Aleksandrova Jugoslavija, koju je naslijedio Valter Vajs- Josip Broz Tito.Još ga mnogi srpski janičari (kodirani partizani) oplakuju i zalivaju suzama i prinose mu cvjetiće?.Svi značajni Narodni heroji sa prostora prokletog, SFRJ-a su krvavih ruku od ubijanja braće a pretežno pravoslavnih hrišćana.Moram napomeniti samo u Nikšiću, se redovno okićava:Sava Kovačević-Mizara, Radoje Dakić-Brko, Ljubo Čupić; dok jame pune bezgrobne  braće u okolini Gornjeg Polja, odaju bol neprebola za najmilijim.Udba i  vladalački neokomunisti, kojih je još pun prostor Srbije i Crne Gore, i do dana danas ne daju da konačno progovori istina o partizanskim zločinima koji su urađeni pod komandom ustaše Josipa Broza.Jugoslovenska kasapnica formirala nacije sa lažnim kulturima: makedonska, bošnjačka, crnogorska sada monetenegrijska, koje su danas najveći srbofobisti i rusofobisti.Uobičajna petorka sa Lajčakom i Eskobarom radi na što bržrm kazanu okupacije zapadnog Balkana,gdje će Rama i Ramovići, zaigrati u kolo protoka narkobiznisa.Naši isprepadani Srpski vladaoci, uklapaju se u protok robe i kapitala a Kosovska kolijevka odkliza u Ujedinjene Nacije sa Svetom crkvenom zemljom i manastirima od Peći do Prizrena grada-Lazareve prestolnice.Oslobobođenje Montenegra od Đukanovićevog despotizma,stoji još u čeljuštima planiranih osvajača novca u makro i mikro planu.Izgleda sadašnja Vlada se okuražila da uništi nekolike paklice cigareta u „alfa“ štednjaku i pokaže ubjedljivo, kako se treba  obračunavati sa narko mafijom Montenegra?

U poslednje vrijeme, novocrnogorska nacija, montenegrini, koje oformi režim Mila Đukanovića uz podršku manjinskih naroda ima za cilj da se zaboravi Svetopetrovićka Crna Gora sa: Srpskim indetitetom,Svetosavskom crkvom, srpskom vjerom,  srpskim jezikom, ukinu narodni običaji uz potpuno zatiranje srpskog indetiteta. Poznato je da su veliko Srpsko Svetilište, manastir Ostrog ,upravo pokušavali više puta da sruše Turci i naravno partizani.Obadva puta ostvarena velika narodna pobjeda uz pomoć svetitelja, Svetog Vasilija Ostroškog uz velike žrtve vjernog naroda i Otađzbinske narodne vojske.Petstotina godina turskog ropstva i odvođenje maljotnje muške  djece na pokrštavanje sa ciljem da više nikada ne vide; oca, majku,sestre i to nije genocid kod  građanskih evropeista u Đukanovićevom Montenegru? 

Blaženopočivši Mitropolit Amfilohije je nakon izglasavanja Zakona o otimanju crkvene imovine,ostavio pod proklestvom partije koje je okupljao DPS. Niko normalan ne može i neće sarađivati sa posrnulom partijom DPSa i paratijama manjina koje su pod proklestvom, bez obzira na inženjering novih genetskih zasada prokletoga neokomunističkog okota. Rekli samo „ne“ Turcima, „ne „Austrougarima“, ustali protiv okupacije fašista, ustaša i arnauta i takođe rekli „ne“ Staljinu“ i vodili svetu  borbu za Kosovo i Metohiju  u Novom Kosovskom Boju na Košarama 1999.g. protiv NATO zločinaca i arnauta.Sve smo dali za borbu protiv antihristovih satanista za spasenje pravoslavlja i u takvim borbama nam je bio saveznik Bog i Sveta Rusija.

Rađa se nova energija koja će se suprostaviti globalistima zlatne milijarde na čelu sa SADa, i raspolućenom EU? Upravo stvara se prošireni, „BRIKS plus“ i realni uslovi za novu valutu, od koje će se globalisti Duboke države, konačno zakucati u sopstveni zid lažne maskirane demokratije sa satanističkim vjerovanjima u Antihrista sa ogrlicom od američkog dolara!

Montenegro je na lomači sa zatiranjem DPSa i njegovih nadničara, pojavila se sloboda od 30.avgusta, 2020.g. koja je nezaustavljiva i biće aksiom slobode(Srpske Pravoslavne Crkve i srpskog jezika) u čitavom srpstvu od Ostroške grede do Pećke Patrijašije, Gračanice,Visokoh Dečana pa do Hilandara, Svetog Kijeva, Pečarske Lavre i sve do Jerusalimske pećine sa Plaštanicom vječnog hristoljublja i vjernog Pravoslavlja, koje upali luču vječne neprolaznosti-Isusa Hrista.

Blaženopočivši- vječni Mitropolit Amfilohije poruči:“Dok nas bude bilo,dok bude bilo poslednjeg potomka ovog naroda,da kažemo da je Kosovo naša zjenica, srce našega srca, da je Kosovo naš Sveti grad Jerusalim i da se mi njega, ne možemo odreći u ovom zemaljskom životu, niti u onom Božijem neprolaznom“!!!

„Kada  mi je teško, bježim u samoću“.Nepravda mi je pomogla da saznam kao je život lijep kad je slobodan, čak i kad je surovo težak?.

*Stav autora ne odražava nužno stavove portala ADRIAKomentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services