• Vijesti
  • Politika
  • Kako to da Čanak nije uhapšen jer se miješao u unutrašnja pitanja Crne Gore?

Kako to da Čanak nije uhapšen jer se miješao u unutrašnja pitanja Crne Gore?

Kako to da Čanak nije uhapšen jer se miješao u unutrašnja pitanja Crne Gore?Kako to da Čanak nije uhapšen jer se miješao u unutrašnja pitanja Crne Gore?
Čanak na Cetinju

Kako je to moguće da Čanak sad nije remetilački faktor iako dolazi iz Srbije, i to da podrži protest kojim se, dobrim dijelom, sprječavala proslava Dana Evrope u Crnoj Gori? Odgovora preciznog nema i ne može ga biti jer od pomenutih persona iz Crne Gore svašta možete očekivati. Bliska istorija je to pokazala najbolje. Da budu prvo Srbi pa Crnogorci, da vjeruju u SPC pa u CPC, da Srbi ne smiju da se miješaju u unutrašnja pitanja, pa onda opet da neki smiju… I tako u krug.

Uz sve ovo lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je davao hvalospjevne izjave o Cetinju, crnogorstvu, Đukanoviću, komentarišući sve i svašta, a medji bliski DPS-u i neki NVO aktivisti to ushićeno prenosili.

I šta se desilo?

Ništa, niko nije reagovao jer sada odjednom Srbija nije remetilački faktor za njih.

Podsjećanja radi, pred izbore u Nikšiću, poslanik DF-a Milo Božović je uhapšen zajedno sa proslavljenim rukomentašem Vladimirom Mandićem. Navodno su donosili pare za kupovinu glasova u Nikšiću, koje su, opet navodno, čuvali u štek stanu. Niti pare niti štek stan nikada nisu pronađeni, ali to je bio dovoljan povod da se Srbija označi kao država koja se miješa u izborni proces u Crnoj Gori.

Sada, kada se Čanak miješa u gotovo ista ta pitanja svi ćute.

Jer, kako što kaže izreka Entonija Hinksa, a u Crnoj Gori će se mnogi pronaći u njoj:

„Ljudi koji su dvolični obično zaborave koju masku nose u nekom trenutku svog života“.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services