Skip to main content

LIDER DNP-a

Knežević: Prije će meni izrasti kosa na lokne, nego što će Đukanović vratiti Nikšić

Knežević: Prije će meni izrasti kosa na lokne, nego što će Đukanović vratiti Nikšić


Poslanik i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević poručio je iz Nikšića da će Milo Đukanović morati posle Nikšića da vrati cijelu Crnu Goru.
Poslanik i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević poručio je iz Nikšića da će Milo Đukanović morati posle Nikšića da vrati cijelu Crnu Goru.


Knežević: Prije će meni izrasti kosa na lokne, nego što će Đukanović vratiti Nikšić

“Prije će se vratiti Lesi kući, prije će se Dalila Dejanu vratiti, meni kosa na lokne, nego što ćeš ti vratiti Nikšić. Vrati ti nama rudnike, pilanu, KAP, vrati sve što si popljačkao sa članovima porodice. Za šta god ste se uhvatili osušilo se. Vrati nam oteto, a mi nikad nećemo dozvoliti da neko napravi poharu kao što si ti to činio”, naglasio je Knežević na tribini DF-a.

Knežević dodaje da ovih dana slušaju različite sumnjičavce koji kevću o tome da oni nisu isti kao nekadašnji DF.

„Želim da znate u Nikšiću, svi ti koji sumnjaju u nas da smo se odrekli trobojki, neka ih pogledaju večeras kako se vijore. Svi ti koji sumnjaju u nas da ne znamo gdje je Kosovo i Metohija, da ne znamo da nam je najbliži grad u regionu Beograd a najbliža država Srbija, svi koji sumnjaju da je naša jedina sveta i kanonska Srpska pravoslavna crkva, svi ti koji sumnjaju u nas da smo zaboravili 2006. kada smo glasali za zajedničku državu jer volimo Crnu Goru, oni znaju da nikad nisu bili DF a njihovi glasovi nam nisu ni potrebni“, podvukao je on.

Knežević kaže da su oni svjedočili borbu na ulicama crnogorskih gradova.

„Zajedno nas je tukla policijska hunta 2015. godine. Zajedno smo gutali suzavac i gumene metke. Zajedno smo bili po tužilaštvima i sudovima, zajedno bili na litijama, i zato smo svi mi Demokratski front. Zato samo Andrija Mandić može napuniti ovaj sportski centar“, kazao je on.

Dok su oni u Skupštini svi uhapšeni braneći SPC, nečije babe su glasale DPS, kaže Knežević i dodaje da dok su oni u Skupštini skandirali Milo lopove neki su šaputali Francuskinjama na uvo.

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković poručio je da treba dobro zapamtiti kakav je bio Nikšić i kakav je sada.

“Znamo dobro šta su radili i od nas i od Nikšića. Sve vrijeme su dijelili i sad prigovaraju Mandiću što priča o pomirenju. Neki su sve podijelili, sem državne imovine koju su uzeli za sebe. Želimo potpuno pomirenje Crne Gore, ali oni koji su je djelili i progonili crkvu i narod moraju da odgovaraju”, poručio je Joković.

On je naveo da Milo Đukanović novom kanidaturom može samo da ponudi novu aferu i ništa više.

“Crna Gora ide u pobjedu, ona mora da bude ako ne 19. onda 2. aprila. Ovo je borba za poštenje i čast, za buduće parlamentarne izbore, za popis”, kazao je Joković.

Istakao je da se u SNP nikad nisu mislili, niti razmišljali koga će podržati.

“Treba na čelo Crne Gore da dođe narodni predstavnik. Najbolje rješenje za predsjednika Andrija Mandić. Nikšiću, grade moje mladosti, sadašnjosti i budućnosti, svi dajmo glas Mandiću, da konačno Crnoj Gori svane”, dodao je.

Poslanik Branko Radulović poručio je da je Andrija Mandić budući predsjednik, a upitao je sve okupljene da li je on dostojan te funkcije.

“Andrija Mandić je satkan od svega ljudskog što postoji. Ja to dobro znam, sa njih drugujem 35 godina. Andrija i pokojni Janko Vučinić su bili moja prva generacija kao profesora na fakultetu. Andrija je uvijek biio kamen stamen. Nismo se promijenili mnogo od onih šatora i 21 noći”, naglasio je on.

Radulović je rekao da je poslije lopovske vladavine Đukanovića i dvogodišnjeg lutanja, mora doći vrijeme pravih vizionara, pravih ljudi i prvaka.

“Oni moraju da pomire Crnu Goru i okupe sve što je pametno. Oni moraju da razvedre iznad Crne Gore i da naprave novu državu. Andrija je sposoban za to”, kazao je on.

Radulović je istakao da ima nade i rješenja, te pozvao Crnu Goru i Nikšić da ustanu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci