Skip to main content

Krivokapić neće biti aktivan u pokretu Spajića i Milatovića

Krivokapić neće biti aktivan u pokretu Spajića i MilatovićaKrivokapić neće biti aktivan u pokretu Spajića i Milatovića

Više izvora Pobjede iz prosrpskog korpusa saopštilo je da je razlog ideološke prirode jer Spajić i Milatović insistiraju na pokretu koji će se baviti ekonomskim problemima građana, imajući u vidu početak realizacije programa ,,Evropa sad“, dok Krivokapić insistira na procrkvenoj stranci.

“Stranka će se najvjerovatnije zvati Evropski pokret, dok Krivokapić insistira na demohrišćanskoj stranci, koja bi trebalo da se formira na osnovama nevladine organizacije “Ne damo svetinje“, rekao je izvor Pobjede.

Milatović i Spajić su formiranje svoje stranke najavili u danu kada je izglasano nepovjerenje Vladi i tom prilikom nijesu pomenuli Krivokapića kao dio svog budućeg političkog pokreta.

Milatović je u nedjelju u Dubaiju dao objašnjenje da će Krivokapić odlučiti da li će biti dio pokreta čije osnivanje je najavljeno.

“Hoće li profesor Krivokapić i kako će nastaviti svoj politički život, to će on sam odlučiti. U svakom slučaju, treba uvijek reći da je on pokretač, ostavimo profesoru da odluči “, naveo je Milatović.

Spajić je kazao da za sada nemaju nove informacije i da nijesu radili na detaljima o osnivanju pokreta. Sve će, kako je naveo, objasniti narednih dana.

“Treba nam neko vrijeme da razmislimo, reflektujemo stvari i vidimo šta je za državu najbolje i kako mi privatni i profesionalni život da usmjerimo. Nema potreba za bilo kakvom žurbom, kao što smo rekli, kada se vratimo sve će biti na svom mjestu “, poručio je Spajić.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci