stav

Milojkov stan na dan

Milojkov stan na dan


Stan na dan je praksa koja je kod nas zaživjela nedavno. Jedan od načina da se zaradi lako, što bi rekao naš narod bez po muke. Imaš pare, kupiš stan i rentiraš ga na dnevnom nivou.
Stan na dan je praksa koja je kod nas zaživjela nedavno. Jedan od načina da se zaradi lako, što bi rekao naš narod bez po muke. Imaš pare, kupiš stan i rentiraš ga na dnevnom nivou.


Milojkov stan na dan
Tomić

Spasoje Tomić, član GO NSD

E upravo je barem ja mislim tako, istu stvar radio moj bivši šofer Milojko Spajić. On je prvo iznajmljivao stanove na dan u Singapuru, raznim Singapurćankama, kineskinjama komunistkinjama i drugima. A to nisu male pare, štaviše tu se sigurno dobro zarađivalo, taman da se kupi jedan stan u Beogradu i vila u mjestu Muo.

A kada u Muu i Beogradu rentirate na dan onda se tek nafatirate para, tako da je nesumnjivo da je Milojko na taj način došao do kapitala. Jedino što ostaje nejasno, ko je za sve vrijeme bio vlasnik stana, jer je čas bio Milojko čas neka poštovana gospođa, pa dolazimo do toga da se zapitamo kako su dijelili novac od rentiranja.

Svakako, pošto je Medojević dao dokaze da Milojko ima novi stan u Beogradu od 2022 godine, onda se posao stan na dan nastavio, a situacija za tako nešto nikada bolja, ukrajinski paraši koji su izbjegli rentiraju li rentiraju, a Milojko što reče jedan sa fejsbuka govori minimum šest jezika, a sedmi natuca, pa mu nije problem da se sa Ukrajincima dogovori i to vam otprilike izgleda ovako:

horošiй denь

хороший день

хороший день

ти Мілойко відомий видавець квартир на добу

Я зробив, а вони брешуть, що я заробив інакше, я так борюся.
так як квартира подобово так дешево, 599 євро на день + ПДВ, це найдешевше, я вам не брешу, ми, сінгапурські дівчата, та експертний уряд Здравко Крівокапіча

добро, взято, слава Україні

слава Україні, санкції Росії

Tako da dragi prijatelji, nemojte biti na kraj srca, Milojko je kapital stekao rentirajući, a nikako ne daj Bože uzimajući nepovoljne kredite za državu kada je bio ministar, pritom završavajući za sebe kakvu sitnu proviziju. Jok! Vjerujte Milojku, kao što ste vjerovali Milu, jer i Milojko je „mlad, lijep i pametan“ kao što je bio Mikaš a i za Mikaša su govorili da je mlad i da ga puštimo da radi!
Živjeli

*Stav autora ne odražava nužno stavove portala ADRIAKomentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services