• Vijesti
  • Politika
  • Mugoša tvrdi da SNP negira Crnogorce, Paunović da su neki htjeli da tjeraju Srbe sa ognjišta

Mugoša tvrdi da SNP negira Crnogorce, Paunović da su neki htjeli da tjeraju Srbe sa ognjišta

Mugoša tvrdi da SNP negira Crnogorce, Paunović da su neki htjeli da tjeraju Srbe sa ognjištaMugoša tvrdi da SNP negira Crnogorce, Paunović da su neki htjeli da tjeraju Srbe sa ognjišta

Poslanica SNP Milosava Paunović kazala je da je iznenađena stavovima poslanika SD-a, dodajući kako je kandidatkinja za predsjednicu Skupštine Danijela Đurović Srpkinja koja ide u Srpsku pravoslavnu crkvu’.

„Razumijem nezadovoljstvo SD-a, možda i zato što nijesu dio ovog tima. Upravo ovo pokazuje da smo bili u pravu kada smo kazali da vi iz SD-a ne možete biti dio ove evropske Vlade koja treba da radi na pomirenju“, poručila je ona, dodajući kako su „neki htjeli da Srbe tjeraju sa ognjišta“.

Na to se javio Boris Mugoša (SD) pitajući Paunović sa kim je i sa čijim stavovima polemisala.

„Nijesam pominjao ni Srbe ni Bošnjake, niti me interesuje šta ste Vi po nacionalnosti. Vi morate da se pomirite sa nekim stvarima, a ne možemo se pomiriti tako što Vi negirate moju pripadnost, a ne ja Vašu. Ja hoću da vam pomognem da Vi korigujete stavove. Nismo mi pričali da postoje izmišljene nacije. Ja sam za pomirenje i dijalog jer sam se u svojoj glavi pomirio sa tim“, kazao je on.

Poručio joj je i da ga ne uvlači u bolesne političke vrtloge.

Paunović je na to kazala da nije nikad negirala bilo čije postojanje i da se od nje nikad nije moglo čuti tako nešto.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services