Skip to main content

Odbor podržao Bigovića i Goranovića

Odbor podržao Bigovića i GoranovićaOdbor podržao Bigovića i Goranovića

Odbor za bezbjednost i odbranu jednoglasno je podržao imenovanje pukovnika Milana Bigovića za vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Irskoj na rezidentnoj i Francuskoj, Danskoj, Norveškoj i Islandu na nerezidentnoj osnovi. Odbor je takođe jednoglasno dao pozitivno mišljenje i da Generalni direktor Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane bude potpukovnik Todor Goranović.

“Imala sam priliku da sarađujem sa obojicom u naučnom smislu tako da mi je drago da je prepoznata njihova vrijednost i značaj za Crnu Goru jer su mladi ljudi, perspektivni i mislim da su se držali svoje karijere u profesionalnom smislu. To ih na neki način preporučuje”, kazala je ministarka odbrane Olivera Injac.

Poslanik DPS-a Predrag Bošković kazao je da mu je bila čast da sarađuje sa njima pune četiri godine.

“Znam jednog i drugog kao vrhunske oficire. Zbog toga su bili na istaknutim funcijama. Ja se nadam da im moja lijepa riječ neće biti prepreka u karijerama, ako je tako, dozvolite da povučem sve ovo, pa da ih vi izglasate”, kazao je Bošković.

Predsjednik Odbora Milan Knežević našalio se da to što potpukovnik Goranović govori ruski ga preporučuje da bude izglasan.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci