• Vijesti
  • Politika
  • Održan sastanak predstavnika Bošnjačke stranke i Evropske narodne partije

Održan sastanak predstavnika Bošnjačke stranke i Evropske narodne partije

Održan sastanak predstavnika Bošnjačke stranke i Evropske narodne partijeOdržan sastanak predstavnika Bošnjačke stranke i Evropske narodne partije
Ilustracija

U razgovoru je razmatrana aktuelna politička situacija i moguća rješenja u cilju snaženja demokratskih procesa proevroske perspektive crnogorskog društva.

“Očuvanje evropske agende, politički dijalog, jačanje vladavine prava, ublažavanje ekonomske krize, jačanje stabilnosti multietničkog društva uz punu inkluzivnost manjinskih naroda – ključni su prioriteti na kojima će insistirati Bošnjačka stranka i njeni partneri iz Evropske narodne partije”.

Sastanku koji je održan putem video linka, prisustvovali su u ime Bošnjačke stranke potpredsjednik Damir Gutić, poslanik Suljo Mustafić i član Predsjedništva Admir Šahmanović.

U ime Evropske narodne partije (EPP) učestvovali su Patrik Voller, međunarodni sekretar Evropske narodne partije i Julia Lisens-Zalutskaja, politički savjetnik, a u ime Fondacije KAS bivši i novi direktori za Crnu Goru i Srbiju, Norbert Bekman Dirkes i Jakob Devcic, kao i Tobias Ruettershoff, direktor kancelarije KAS-a u Albaniji.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services