• Vijesti
  • Politika
  • Perić: Imamo glumce na političkoj sceni, potrebni su nam izbori

Perić: Imamo glumce na političkoj sceni, potrebni su nam izbori

Perić: Imamo glumce na političkoj sceni, potrebni su nam izboriPerić: Imamo glumce na političkoj sceni, potrebni su nam izbori
Perić – Foto: Privatna arhiva

Perić je u Jutarnjem programu TVCG saopštio da je na političkoj sceni simulacija demokratije, a neko će kako dodaje, reći da je to teatar.

“Teatar takođe traži glumce, vi imate vanredne glumce danas na političkoj sceni Crne Gore”, kazao je Perić i dodao da ipak ne treba sve generalizovati.

“Mi trenutno ne vidimo građanina u nekoj od ovih postavki”, naveo je Perić i podsjetio da smo od 20. avgusta imali brojna obećanja kojima su građani zatrpani.

Da bi se, kako kaže, ta scena i teatar razobličili, Crnoj Gori su potrebni izbori.

“Oni će reći da su izbori skupi, ne sve je skuplje od izbora, izbori su jeftinija opcija”, naveo je Perić, u emisiji Dobro jutro Crna Goro.

“U ovom pozorištu mi imamo jednu postavku glumaca, ima izuzetaka vrlo ih je malo, ali vi imate tu postavku da oni žele da traju 30 ili 40 godina. To je legitimno pravo, ali to na izborima treba da ostvare i iza toga bi trebalo da stoje neka mjerljiva obećanja, koja možemo da vrednujemo na izborima”, poručio je Perić.

Ne zna kaže šta je dogovoreno za 19. avgust, kada će se na Skupštini odlučivati o inicijativi za smjenu Vlade.

Ima kaže i sve osnove da sumnja da će lokalni izbori, zakazani za 23. oktobar ove godine, biti odloženi.

„Ja imam sve osnove da sumnjam da se intenzivno radi na tome da se izbori odgode. Pojedini ministri u ovoj Vladi nijesu toliko oprezni pa pričaju na sve strane šta rade da bi odložili izbore. Planira se da se ti izbori odlože, da li će se odložiti, samo će pritisak javnosti odlučiti“, zaključio je Perić i poručio kako vjeruje da istina i dobra volja na kraju uvijek pobijede.

„Dug je put, ali građani treba da insistiraju na izborima, da dobiju moć nazad“, zaključio je Perić.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services