Skip to main content

Radulović: Napraviti Vladu koja će da uništi kriminal, što manje lopova iz DPS-a bude na slobodi!

Radulović: Napraviti Vladu koja će da uništi kriminal, što manje lopova iz DPS-a bude na slobodi!Radulović: Napraviti Vladu koja će da uništi kriminal, što manje lopova iz DPS-a bude na slobodi!
Radulović – Foto: Skupština

Šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene Branko Radulović kazao je za Borbu da se ova stranka ali i ovaj politički savez prvi zalagao, još od 30. avgusta 2020. godine za formiranje reformske vlade na principijelnim osnovama sa manjinama.

“To znači politički jaka, kompetentna i odvažna Vlada. Kako su dva eksperimentna propala vrijeme je da se formira takva vlada. Program te Vlade bi, naravno, bio evropski”, pojasnio je on.

Kako navodi, što mandat te Vlade bude duži, to će manje biti kriminalaca na slobodi, a Demokratska partija socijalista i njihovi sateliti slabiji. Međutim, sve je na liderima, kao i do sada.

“Taktičke odluke ćemo donijeti 16. i 19. avgusta. Bićemo jasni! Dosta je više blefiranja”, zaključio je Radulović za BORBU.

Glasanje za pad Vlade Dritana Abazovića će se održati u skupštinskom Plenumu 19. avgusta. 3 dana uoči glasanja će Plenum zasijedati i izjasniti se o podršci kandidatima za Sudski savjet.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci