Skip to main content

CIJENA ULAZNICE DVA EVRA

Budućnost protiv Dečića igra za Anđelu i tri boda

Budućnost protiv Dečića igra za Anđelu i tri boda


Budućnost na startu fudbalskog proljeća, u okviru 20. kola domaćeg šampionata, dočekuje Dečić pod Goricom – utakmica se igra sjutra (nedjelja, 18. februar) u 17.00 sati na stadionu pod Goricom, a ulaznice će se prodavati na biletarnici stadiona pod Goricom od 15.00 sati po cijeni od dva evra.
Budućnost na startu fudbalskog proljeća, u okviru 20. kola domaćeg šampionata, dočekuje Dečić pod Goricom – utakmica se igra sjutra (nedjelja, 18. februar) u 17.00 sati na stadionu pod Goricom, a ulaznice će se prodavati na biletarnici stadiona pod Goricom od 15.00 sati po cijeni od dva evra.


Budućnost protiv Dečića igra za Anđelu i tri boda
Foto: Sportski portali

Pred crnogorskom javnosti je definitivno derbi aktuelne sezone, jer se sastaje najveći klub u državi, šampion i aktuelni lider sa trenutno najvećim izazivačem, a “veliki meč” na podgoričkoj areni će zaista biti “veliki” zbog humane note.

Fudbalski klub Budućnost je odlučio da kompletan novac od karata uplati za liječenje učenice devetog razreda Osnovne škole “Štampar Makarije” Anđeline Radovanović, koja je nedavno operisana u Beogradu i čija borba u vidu kontrola i stabilizacije zdravstvenog stanja tek predstoji.

I Budućnost apeluje na sve građane, naravno sve u zavisnosti od mogućnosti, da pomognu Anđelino liječenje uplatom na tekući račun njene samohrane majke Nele Raković 510 – 1112984505317 – 04.

Plavo-bijeli igraju za Anđelinu, ali i za tri boda na startu drugog dijela sezone, jer pobjeda je na neki način zvijezda vodilja pred svaku domaću utakmicu bez obzira da li je rival konkurent za titulu ili se nalazi u donjem dijelu prvoligaškog doma.

“Nema garancija da je neko lakši, a neko teži protivnik, makar je to tako u našem prvenstvu. Liga je izjednačena, o tome smo pričali tokom prvog dijela sezone, kada smo i bili svjedoci da odlučuju nijanse”, rekao je šef stručnog štaba “plavih” Mladen Milinković pred okršaj sa Dečićem…

“Ako pobijedite direktnog konkurenta za titulu, stvara se psihološki pritisak na njega, ali ništa više od toga. Bilo je momenata kada smo mi imali prednost, zatim je Dečić bio prvi, pa smo na kraju jeseni opet mi prošli kao lideri kroz cilj. Utakmica jeste bodovno nešto važnija, ali neće odlučiti prvaka, jer nakon toga ima još 16 kola i dosta je bodova u opticaju”, jasan je Milinković.

Trener iz Loznice ne može da računa samo na Stefana Almeidu, dok pojedini prvotimci još nisu u željenoj formi, ali u sličnoj situaciji je i Dečić, koji se takođe pripremao u Antaliji.

“Gledali smo Dečić u Turskoj, kao i oni nas, nema tu sad nekih tajni. Dečić je doveo provjerene i kvalitetne igrače, ima svojih kadrovskih problema i neće biti svi spremni da nastupe od prvog minuta. Međutim, imaće volju i želju za pobjedom, jer im to donosi prvo mjesto. Ko bude imao više motiva – biće uspješniji. Iskreno, bitna mi je samo moja ekipa, a ako bude na nivou kao što zna da bude, vjerujem u pozitivan rezultat”, poručio je Milinković.

Šef stručnog štaba se osvrnuo na prelazni rok, posebno na reprezentativce Miloša Raičkovića, Igora Ivanovića i Đorđa Despotovića…

“Doveli smo kvalitetne igrače, ne treba trošiti riječi o njihovim mogućnostima. Raičković je reprezentativac, Ivanović je za mene i dalje reprezentativac, jer ako bude igrao u dobroj formi, novi selektor će mu vjerovatno pružiti šansu, Despotović je igrač sa sjajnom karijerom, bio je reprezentativac Srbije… Novi igrači su se malo kasnije priključili i još nisu u pravoj formi, ali imaju kvalitet i iskustvo i siguran sam da će sva trojica imati minutažu protiv Dečića”, rekao je trener a zatim poručio…

“Nadam se da će to biti igrači, uz momke koji su iznijeli prvi dio sezone, koji će napraviti prevagu što se tiče konačnog cilja”.

Dakle, fudbal se pod Goricu vraća derbijem nakon preduge pauze (više od dva mjeseca) koja je karakteristična za naš šampionat. “Plavi” su pripreme odradili u tri faze (Podgorica, Antalija, Podgorica), a šef stručnog štaba je zadovoljan urađenim tokom priprema.

 “Navikli smo na dugu pauzu, kao što smo navikli da nemamo pauzu tokom ljeta – kako nama, tako i ostalima. Mislim da smo sa strane uslova i infrastrukture, te svih mogućih protivnika – posebno u Turskoj – imali vrhunske uslove, nivo koji prevazilazi naše područje. Zadovoljni smo, jer nismo imali povrijeđenih igrača i zbog toga pohvale na račun igrača i stručnog štaba. Jedini problem koji smo imali je stara povreda Stefana Almeide (upala koljena) i jedini neće biti u konkurenciji za prvu utakmicu”, poručio je Milinković.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci