Skip to main content

COK i Jugopetrol potpisali trogodišnji ugovor

COK i Jugopetrol potpisali trogodišnji ugovorCOK i Jugopetrol potpisali trogodišnji ugovor
Foto: COK

“Veoma me raduje nastavak jedne lijepe i uspješne saradnje sa kompanijom kao što je Jugopetrol. Oni su niz godina naši partneri i velika podrška u našim naporima da unaprijedimo sportsku oblast u Crnoj Gori, omogućimo što bolje uslove za pripremu i učešće naših sportista i sportistkinja na svim takmičenjima sa olimpijskog kalendara, promovišemo olimpijske vrijednosti i zdrave stilove života. Posebno sam zahvalan na tome što Jugopetrol prepoznaje značaj ulaganja u sport, dajući time veliki doprinos društvu u kojem posluje. Naša višegodišnja saradnja je, svakako, mnogo šira i od samih aktivnosti predviđenih ugovorom i radujemo se budućim kampanjama koje ćemo zajednički sprovoditi u cilju promocije sporta kao pokretača razvoja društva i značajnog činioca u izgradnji jačih zajednica”, rekao je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, nakon potpisivanja Ugovora.

Iz COK-a podsjećaju da su saradnju sa Jugopetrolom počeli u aprilu 2019. godine, kada je EKO postalo zvanično gorivo Igara malih zemalja Evrope (IMZE) koje su održane u našoj zemlji, a saradnja se nastavila i u ciklusu Tokio 2020.

“Jugopetrol, kao jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori, vrijedan je član naše olimpijske marketinške porodice i kompanija koji ovim i drugim ulaganjima u sport, ali i crnogorsko društvo u cjelini, dokazuje svoj status društveno odgovorne kompanije i nezaobilazan je partner i podrška našim sportistima i sportistkinjama“, zaključio je Simonović.

“Veliko nam je zadovoljstvo i čast da nakon tri godine uspješne saradnje sa COK-om produžavamo partnerstvo potpisivanjem novog ugovora i nastavljamo sarađivati i u narednom periodu, 2022-2024. godina. Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, kao društveno odgovorna kompanije podržava razvoj sporta, i kroz brojne projekte sarađuje sa sportskim organizacijama i institucijama. Vjerujemo da našom podrškom doprinosimo razvoju sporta i talenata, a da će sportski talenti imati priliku da učestvuju i pokažu svoja znanja i umijeća na takmičenjima i van Crne Gore”, kazao je izvršni direktor Jugopetrola Vasilis Panagopulos.

Pored aktivnosti koje se odnose na sama takmičenja sa olimpijskog kalendara, na kojima Crna Gora učestvuje, iz COK-a navode da će sa Jugopetrolom u narednom periodu sprovoditi zajedničke aktivnosti, koje će se pored promocije sporta odnositi i na poboljšanje uslova i promovisanje ideje Crne Gore kao zdrave i aktivne nacije.

Ugovor o produžetku saradnje potpisali su predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i izvršni direktor Jugopetrola AD – EKO benzinske stanice Vasilis Panagopulos.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci