Skip to main content

Bali

Crna Gora se plasirala u plej of Svjetskog prvenstva u eFudbalu

Crna Gora se plasirala u plej of Svjetskog prvenstva u eFudbalu


Završen je i drugi dan takmičenja na Svjetskom prvenstvu koje se održava na Baliju, a Crna Gora će se zahvaljujući Bojanu Tataru naći u plej of fazi eFudbal takmičenja.
Završen je i drugi dan takmičenja na Svjetskom prvenstvu koje se održava na Baliju, a Crna Gora će se zahvaljujući Bojanu Tataru naći u plej of fazi eFudbal takmičenja.


Crna Gora se plasirala u plej of Svjetskog prvenstva u eFudbalu

Bojan je odlično krenuo dan – pobjedama protiv reprezentacije Uzbekistana 3:1 i 3:0, te protiv reprezentacije Gane 2:1 i 2:0.

“Teži meč mi je bio protiv reprezentativca Uzbekistana. Momak iz Gane igra korektno, ali sam uspio da pokažem veći kvalitet u ovim prvim mečevima”, rekao je Tatar.

Posljednji meč dana Bojan je odigrao protiv igrača iz Surinama, a, nakon odlične prve partije, u drugoj ipak nije uspio da ostvari pobjedu te je taj meč završen neriješenim rezultatom što je Tataru donijelo još četiri boda.

Nikoleta Vukčević se u razgovoru sa Tatarom osvrnula na prethodni dan te na posljednji meč za danas, a Bojan je naglasio kako je osvojenim bodovima osigurao prolaz grupe, ali da je ipak mogao i do svih šest bodova i maksimalnog učinka.

“Mogu da kažem da sam veoma umoran jer sam čitav dan igrao. U prvom meču sam se odlično pokazao i ostvario pobjedu, ali već u drugom me je umor stigao te nijesam mogao bolje od remija”, naglasio je naš reprezentativac koji će sjutra igrati protiv reprezentativca Maroka za prvo mjesto u grupi.

Takmičenje završeno za Counter Strike reprezentaciju

Naša CSGO reprezentacija je takođe odigrala posljednje mečeve na turniru protiv Njemačke i Češke, a nakon poraza rezultatima 16:5 i 16:7, završili su takmičenje u grupnoj fazi.

Bitno je napomenuti da su naši reprezentativci imali izuzetno teške protivnike u svojoj grupi, iz koje će dalje u plej of ići reprezentacije Njemačke i Belgije, koje su se pokazale kao najbolje nakon dva dana takmičenja te osvojile devet i šest bodova.

Komšije uspješne u Counter Strike-u

Pored mečeva naše reprezentacije, posljednje mečeve grupne faze igrale su i ekipe Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Hrvatska je, nažalost, ispala iz takmičenja nakon poraza od Bugarske koja je dominantno zauzela prvo mjesto u grupi G, dok je drugo mjesto u toj grupi i mjesto u plej of fazi izborila upravo reprezentacija Srbije.

Nikoleta je imala priliku da nakon mečeva porazgovara sa jednim od igrača srpske reprezentacije. Ivan Popov je kazao kako im nije bilo suviše teško da postignu željeni rezultat.

“Zadovoljni smo sadašnjim plasmanom. Moglo je da bude bolje jedino protiv Bugarske, međutim mečevi protiv Hrvatske i Mađarske su bili relativno rutinsko zatvaranje mape”, izjavio je samopouzdani Popov, koji ne krije da su kao ekipa imali poteškoća te da ne igraju u punom sastavu, ali će svakako pokušati da daju sve od sebe i predstave svoju zemlju na najbolji mogući način.

Kada je u pitanju reprezentacija Bosne i Hercegovine, pobjedama protiv Malte i Slovačke, te jedinim porazom od Norveške, izborili su plasman u dalji tok takmičenja.

Pogledajte galeriju



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci