Skip to main content

Dejvid Bekam živio u strahu zbog nje, dolazila mu na vrata i prijetila

Dejvid Bekam živio u strahu zbog nje, dolazila mu na vrata i prijetila
Osoba koja je progonila Bekama mentalno je poremećena, zove se Šeron Bel i živi u Votfordu. „Bio sam zabrinut šta bi mogla sljedeće da uradi“, glasila je izjava Bekama koja je pročitana pred sudom. Belova je Bekamu poslala prvo pismo 5. jula prošle godine u kom je rekla da će ga posjetiti u njegovom domu u Londonu i da je adresu dobila od privatnog detektiva. 

Ona je navela i svoja osjećanja prema bivšem fudbaleru i dodala da joj njegova supruga Viktorija Bekam duguje novac. Bekamova prokoniteljka pojavila se 9. jula 2021. ispred doma Bekamovih, ali je otišla kada joj je obezbjeđenje reklo da je promašila adresu.

Slične radnje Britanka je ponovila u septembru prošle godine kada je u pismu najavila da će doći na ćaskanje, kao i da nije naoružana. Belova je u pomenutom pismu navela i da ju je Tom Kruz, proslavljeni holivudski glumac i Bekamov prijatelj, „stvarno uznemirio“.

U trećem pismu iz oktobra 2021. Belova je Bekamu rekla da ga voli i da je tako otkad su bili djeca. Bekam je u izjavi rekao da nikad u životu nije vidjeo svoju progoniteljku i da je njeno ponašanje nestabilno i nepredvidivo.

„Osjetio sam da je riječnik u pismima postao sve više emotivan i prijeteći za mene i moju porodicu i to me uznemirilo“, naveo je Bekam. Sudija Majkl Snou naložio je da Belova ostane u pritvoru u odgovarajućoj ustanovi na osnovu Akta o mentalnom zdravlju i ona neće snositi pravne posljedice.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci