Skip to main content

“imamo još jednu šansu”

Lesor: Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za fajnal-for

Lesor: Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za fajnal-for


Partizan u srijedu igra petu, odlučujuću utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida.
Partizan u srijedu igra petu, odlučujuću utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida.


Lesor: Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za fajnal-for
Foto: Sportski portali

Peta utakmica, može donijeti peti F4 najjačeg evropskog klupskog takmičenja za “crno-bele” ukoliko u madridskom “Vizink centru” uspiju da savladaju iskusni domaći tim.

Uoči sutrašnjeg duela koji je na programu od 21 čas, “parni valjak” se ove sezone već šest puta sastao sa “bijelima” iz Madrida.

Tokom ligaškog dijela sezone, Real Madrid je 24. novembra odnio pobjedu u Španiji, dok su “crno-bijeli” uzvratili krajem marta u Beogradu.

U plej-ofu, Partizan je pobijedio u prva dva meča u Madridu, da bi Real Madrid uzvratio sa dva trijumfa u Beogradu.

“Peta utakmica, nema šeste, to je valjda problem… Neko će na Fajnal for, svašta se desilo u ovoj seriji i peta će da odluči. Idemo sa željom da damo sve od sebe i naravno da smo iz ove dvije utakmice u Beogradu izvukli pouke i razgovarali na treninzima kako bismo popravili šta nije valjalo. Prije svega moramo da na Tavaresu postavimo odbranu, da im ne dozvolimo kontre i da imamo bolji protok lopte kao odgovor na njihovu zonu. Pogledajte posljednju utakmicu kako smo izgubili, jedna lopta, skok, odbrana, to može da odluči. Sve su to faktori koji odlučuju na košarkaškoj utakmici i treba biti spreman na sve i reagovati na tok utakmice”, poručio je Obradović.

Matijas Lesor je optimista.

“Idemo da budemo ono što jesmo. Da igramo odbranu, ako budemo agresivni. Kada smo takvi možemo da dobijemo svakoga na bilo kom parketu. Zavisiće od toga koliko agresivni budemo, koliko budemo imali želje i koliko budemo bili fokusirani. Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za Fajnal for. Imali smo dvije na domaćem terenu na kojima nismo uspjeli da uradimo ono što smo željeli, ali imamo još jednu šansu”, istakao je Lesor.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci