Skip to main content

“Nije prvi put da se ovo dešava”: Komšije prijavile tenisera, mislile da snima film za odrasle

“Nije prvi put da se ovo dešava”: Komšije prijavile tenisera, mislile da snima film za odrasle“Nije prvi put da se ovo dešava”: Komšije prijavile tenisera, mislile da snima film za odrasle
Tim

Ovaj neobičan “incident” vjerovatno je i najbizarniji koji se desio se u mjestu Traiskirhenu, gde njegov otac drži akademiju, na terenu okruženom stambenim kompleksom, pa je svaki i malo glasniji zvuk dopirao do najbližeg komšiluka.

Pojačano stenjanje prilikom izvođenja udaraca za tenisere je najnormalnija stvar, ali za neupućene komšije u ovom slučaju je bio jasan znak da se dešava nešto što sigurno ne bi voljeli da vide njihova djeca.

Neko je pozvao policiju koja nije zatekla ono što je očekivala da će vidjeti na licu mjesta. Stenjanje je bilo pravo, ali uzbuna lažna.

“Trenirao sam bez majice, komšije imale primjedbe na to, nije prvi put da se ovo dešava. Uvijek je jako smiješno, nije sasvim nerazumljivo. Zvukovi mogu postati glasni i čudni. Svi su mislili da je moje tijelo tako dobro da su mislili da snimamo porno-film”, objasnio je Tim za austrijske medije.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci