• Vijesti
  • Sport
  • „Novače, torbu na rame, pa preko granice“

„Novače, torbu na rame, pa preko granice“

„Novače, torbu na rame, pa preko granice“„Novače, torbu na rame, pa preko granice“
Foto: Profimedia

To ipak ne znači i da nevakcinisani mogu da uđu u SAD, što pogađa Novaka Đokovića koji zbog toga ne može da igra na US Openu.

Do početka turnira ostalo je još 16 dana, dakle ima vremena da se u međuvremenu nešto promijeni i da gledamo Đokovića na Flašing medouzu.

Podrška bivšem broju jedan i u samoj Americi ne jenjava, pa se tako oglasio i TV komentator i analitičar, osnivač portala Out Kick, Klej Trevis.

„Stopostotno je takva situacija da bi trebalo da mu dozvole da se takmiči. Dozvolili su mu da dođe prošle godine na US Open kada je kovid bio daleko veća prijetnja, kada su bolnice bile punije. Za mene je to prosto, da, trebalo bi da mu dozvole da dođe“, kaže Trevis za Foks Njuz.

On je dodao i ovo:

„Od trenutka kada je CDC objasnio da vakcinisani moraju da se treniraju kao i nevakcinisani i da tu ne postoje razlike, ne vidim zašto i kako Novak Đoković ne može da dođe i igra na US Openu“.

Trevis je dao i konkretan predlog Đokoviću, koji naravno, ne bi bio legalan, ali koji pokazuje koliko je čitava situacija apsurdna.

„Novak već zaslužuje sve pohvale, jer iako mu nije bilo dozvoljeno da igra u Australiji, pokušava da postavi rekord po broju grend slemova. Ako bismo da budemo krajnje cinični, ovdje dozvoljavamo ljudima da uđu preko južne granice, koji uopšte nisu testirani na kovid. Možda bi Novak Đoković trebalo da uzme torbu sa reketima, pređe južnu granicu i uputi se ka Njujorku i igra na turniru“, kaže Travis.

Đoković u Njujorku bi na neki način dao znak da se život polako vraća u normalne tokove.

„Nema razloga što Novak ne bi trebalo da bude u avionu. To bi bio signal i povratka normalnom životu, a sport je veoma važan u tom smislu, bilo da je u pitanju fudbal, košarka, tenis, vratimo djecu aktivnostima. Ako je već tako, nema razloga da Novak ne bude ovdje“, zaključio je Trevis.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services