Skip to main content

Crnogorski reprezentativac

Stefan Mugoša: Sinu sam dao ime po Jovetiću

Stefan Mugoša: Sinu sam dao ime po Jovetiću


Crnogorski reprezentativac u fudbalu Stefan Mugoša izjavio je za televiziju E da se nikada ne štedi kada igra za reprezentaciju te da je privilegovan što je tu.
Crnogorski reprezentativac u fudbalu Stefan Mugoša izjavio je za televiziju E da se nikada ne štedi kada igra za reprezentaciju te da je privilegovan što je tu.


Stefan Mugoša: Sinu sam dao ime po Jovetiću
Foto; Printscreen

“Sam osjećaj je nevjerovatan, to prolazi kroz moju krv i ne može da se obuzda. Pogotovo kada je intoniranje himne, svi ti ljude ispred mene, naši navijači, javi se takva doza adrenalina i sreće da nekad ne mogu da se iskontorlišem.“

Kako je rekao, sinu je dao ime Stevan, ima veze sa Jovetićem jer ga obožava.

“Joveta je neko koga izuzetno cijenim a opet volim i to ime. Nekako mi je išlo Stefan i Stevan, želio sam da mi se sin tako zove. On je još mali i mnogo smo vezani, vidim da voli fudbal kroz kuću često igra, ali ga ne silim. Neka sam izabere šta želi da bude, meni je važno da je srećan”, rekao je on.

Mugoša je rekao da ima gard prema Japanu jer su ga emotivno povrijedili te da je obećao sam da će karijeru završiti u Koreji.

“U Koreji sam bio legenda kluba. Moj Inčo mogu slobodno tako da ga nazovem nije samo klub već moja druga kuća. Plakao sam kad sam odlazio iz kluba jer mi je bilo preteško. Navijači su me tamo obožavali, svi ti ljudi iz kluba su me prelijepo prihvatili, ostvario sam najbolje rezultate u karijeri tamo”, rekao je on,

Njegova odluka je bila da ode iz kluba za Japan u Visel Kobe.

“Došao sam bio do tog stanja kada sam smatrao da sam prevazišao Inčon , da je vrijeme za novi izazov, da mi treba jača liga. Naravno otišao sam i na kraju se ispostavilo kao jedna loša odluka. Promijenio se trener, nisam uopšte igrao. Godinu dana sam trpio ozbiljnu psihičku tortutu. Nisam znao kako da se nosim sa tim, dođeš sa jednog nivoa gdje si najbolji i odjednom si skroz dolje. Ne samo da ne igram, nego me nema niđe. Ne igram znači nisam srećan.

Mislio sam hajde promijeniće se nešto opet treba vremena za adaptaciju, pa čekam da prođu pripreme pa dođe prvenstvo kad ono ništa. U međuvremenu Inčon opet zove da se tamo vratim i rekao sam im da bilo ko da me zove ne odlazim iz kluba dao sam riječ, tako će i biti. U Japanu je prelijepo za život ali meni kako nije legao kada je fudbal u pitanju onda mi ništa nije leglo. Imam neki gard prema njima, bio sam emotivno povrijeđen”, zaključio je on.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci