Skip to main content

Završena prva sezona direktnih prenosa na TV ADRIA! Vujović: Ovo što smo mi uradili nijedna druga televizija uradila nije

Završena prva sezona direktnih prenosa na TV ADRIA! Vujović: Ovo što smo mi uradili nijedna druga televizija uradila nijeZavršena prva sezona direktnih prenosa na TV ADRIA! Vujović: Ovo što smo mi uradili nijedna druga televizija uradila nije
Vujović

Krenulo se sa regionalnom ABA ligom, a završilo sa KLS (košarkaškom ligom Srbije) finalnim susretom u kome je Crvena zvezda odbranila titulu prvaka. Tako je spuštena zavjesa na izuzetnu sezonu i po mnogo čemu istorijsku, kako za klubove, tako I za našu televiziju.

“U period od oktobra pa sve do 19. juna prenosili smo 148 košarkaških mečeva, što nijedna druga televizija uradila nije, mimo specijalizovanih sportskih kanala. Sa ponosom ističemo da smo prenosili najkvalitetniju košarku na planeti od NBA preko ABA i španske lige, zaključno sa KLS”, rekao je Dušan Vujović, komentator Adria TV.

“Nerijetko smo imali prave sportske maratone. Mečevi su znali i da se preklapaju, pa smo, bukvalno, “skakali” sa jednog kraja planete na drugi. Npr, za Dan zahvalnosti u SAD imali smo multiprenos koji je bio fantastičan, ali vrlo težak za rad I koncentraciju. Ipak, u sklopu ABA lige i španske Endesa lige imali smo I tu sreću da gledamo “vječite” rivale, a to je bio najbolji način da završimo spektakularno ovu sezonu”, ističe Vujović.

Mimo košarkaških mečeva na programu Adria TV naša publika je mogla da prati, u kontinuitetu, nastupe Crvene zvezde i Partizana, fudbalskih klubova, te je naša medijska kuća postala “dom” za vječite beogradske rivale u najpopularnijim sportovima.

“Voljeli bi da naredne sezone obogatimo fudbalski repertoar naše televizije, jer, realno gledano, košarkaški je, bukvalno, savršen. Moja lična želja je da imamo pravo na prenose mečeva Lige šampiona, što bi bio još jedan krupan korak u našem radu”, zaključio je Vujović.

Nova fudbalska sezona startuje već jula mjeseca, dok će košarkaška, klupska, sezona, početi oktobra mjeseca.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci