• Vijesti
  • Zabava
  • 102 miliona sati gledanja: Niskobudžetna drama danima je najgledaniji film Netflixa

102 miliona sati gledanja: Niskobudžetna drama danima je najgledaniji film Netflixa

102 miliona sati gledanja: Niskobudžetna drama danima je najgledaniji film Netflixa102 miliona sati gledanja: Niskobudžetna drama danima je najgledaniji film Netflixa
Foto: Netflix

Dvadesetak hiljada gledalaca je, pak, Purple Hearts na IMDb-ju ocijenilo ocjenom 6.9.

Drama Purple Hearts, koja je srušila The Gray Man, najskuplji film u istoriji Netflixa, na platformi se počela prikazivati 29. jula. Radnja prati Kejsi, koja se udala za marinca Luka iz interesa. Naime, Kejsi je dijagnostifikovan dijabetes, a loša finansijska situacija navela ju je na udaju za marinca kako bi iskoristila državne povlastice.

„Srećna sam što su mi projekti u kojima sam učestvovala omogućili da radim sve što volim. Ovo je otišlo korak dalje, ispunjena sam“, rekla je Karson za magazin People.

Kritičari pokopali Purple Hearts

Kritičarima se niskobudžetna romantična drama Purple Hearts ne sviđa.

„Film se valja u izmišljenim zapletima i podzapletima, pogoršanim nedostatkom hemije između dva glavna glumca“, zaključila je, između ostalog, Kler Šejfer za „New York Times“.

„Karson i Galitzine su prekrasni ljudi – vjerovatno jedna od glavnih atrakcija filma – ali njihove ljubavne scene ne odaju ni toplinu ni emocionalnu sadržajnost pa nisu baš zabavne za gledanje“, napisao je Luk Y. Tompson za AV Club.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


NajnovijePratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services