• Vijesti
  • Zabava
  • Aca Lukas: Ceca sklonila naše duete sa jutjub kanala

Aca Lukas: Ceca sklonila naše duete sa jutjub kanala

Aca Lukas: Ceca sklonila naše duete sa jutjub kanalaAca Lukas: Ceca sklonila naše duete sa jutjub kanala
Nikola Todorović/Alo!

Aca Lukas tražio je od Cece Ražnatović da sa svog zvaničnog Jutjub kanala skine njihove duete „Pada crni sneg“ i „Ne zanosim se ja“, jer samo ona ima zaradu od pregleda. 

Zbog takve odluke sada je prijateljstvo folk zvijezda na velikom ispitu. “Lukasov menadžer Saša Mirković poslao je dopis pjevačima da sa Jutjuba uklone sve duete koje imaju sa njegovim pulenom. Objasnio im je da nije fer da oni zarađuju novac od pregleda a da Aca od toga nema ništa. Takav zahtjev stigao je i Ražnatovićevoj i njen tim je odmah sa kanala „Ceca mjuzik“ sklonio pjesme „Crni sneg“ i „Ne zanosim se ja“ – počinje priču izvor blizak folk zvezdi i dodaje da se ona neprijatno iznenadila: “Pa nije joj bilo pravo. Ona i Lukas se druže duže od 20 godina, a posebno joj je zasmetalo što joj Mirković šalje dopis, a Lukas sve vrijeme ćuti. Njoj ništa ne znači što su joj dvije pjesme skinute sa Jutjuba jer na tom kanalu ima 1,17 miliona pratilaca, pa samim tim i dosta pregleda na dnevnom nivou“.

“Istina je da su dueti sa Cecom skinuti, jer ne može više niko da ima na svom Jutjub kanalu pjesmu sa mnom a da ne plati ništa. Učestvovao sam u realiziji svih tih pjesama, doprinio da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pjevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa“ – objašnjava folker za Informer i dodaje da će ipak dozvoliti Ceci da na svom kanalu drži njihove duete: “Nisam bio za to da se skinu naši dueti, jer je Ceca nešto drugo, prije svega, moja prijateljica. Radimo na tome da vratimo duete na njen Jutjub kanal“. Lukas objašnjava da se na uklanjanje pesama sa Jutjuba odlučio jer je imao neprijatna iskustva sa kolegama. “Ne mogu više da imaju duete sa mnom na svojim Jutjub kanalima. Zato sa Ivanom Selakov nisam ni objavio pjesmu i spot koji smo snimili, jer je htjela da ta pjesma bude samo na njenom Jutjub kanalu. Jednom sam joj učinio, pa drugi put… E pa neću više da je izdržavam, dosta je bilo!“ – poručuje pjevač.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services