• Vijesti
  • Zabava
  • Izašao novi trejler za dugoočekivani Avatar: Put vode

Film Džejmsa Kameruna

Izašao novi trejler za dugoočekivani Avatar: Put vode

Izašao novi trejler za dugoočekivani Avatar: Put vode


Dugoočekivani film “Avatar: Put vode” Džejmsa Kamerona konačno stiže u bioskope sljedećeg mjeseca. Objavljen je novi trejler koji otkriva nešto više o samoj radnji u nastavku ovog megahita.
Dugoočekivani film “Avatar: Put vode” Džejmsa Kamerona konačno stiže u bioskope sljedećeg mjeseca. Objavljen je novi trejler koji otkriva nešto više o samoj radnji u nastavku ovog megahita.Nakon tizera objavljenog u maju 2022. godine, novi trejler je danas debitovao, vraćajući nas u svijet Pandore 13 godina nakon prvog hit filma.

Prošlog petka, The Hollywood Reporter je izvijestio da će dugo očekivani nastavak trajati oko tri sata i 10 minuta, pozivajući se na neimenovane izvore.

Kako navodi ovaj portal, “Avatar: Put vode” trajaće oko 29 minuta duže od originalnog filma “Avatar” scenariste i reditelja Kamerona (68) iz 2009. godine koji je i dalje četvrti film sa najvećom zaradom u istoriji američkih blagajni, trajao je dva sata i 41 minut, piše BoxOfficeMojo.

Kompanije 20th Century Fox i Disney još uvijek nisu zvanično objavili vrijeme trajanja predstojećeg filma.

U julu, režiser Kameron je rekao da ne želi da čuje nikakve pritužbe na vrijeme trajanja filma “Avatar: Put vode” kada film stigne u bioskope.

“Ne želim da iko kuka o dužini kada sjede i pijano gleda (televiziju) osam sati“. To je kao, dajte mi pauzu. Gledao sam svoju djecu kako sjede i gledaju pet jednosatnih epizoda zaredom. Evo velike promjene društvene paradigme koja se mora dogoditi: u redu je ustati i pi*ati”, rekao je Kameron za Empire.

“Avatar: Put vode” će biti u bioskopima širom svijeta 16. decembra.

Očekuje se da će treći film iz “Avatar” franšize debitovati 2024. godine, dok je četvrti planiran da stigne u bioskope 2026. godine, a peti dio 2028.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services