• Vijesti
  • Zabava
  • Karleuša: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom

„BRENDIRANJE JE OSNOVA USPJEHA“

Karleuša: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom

Karleuša: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom


Folk diva Jelena Karleuša iako važi za najveću modnu ikonu na našim prostorima, prvi put se u svojoj karijeri dugoj nekoliko decenija tek sinoć oprobala u ulozi manekenke i prošetala modnom pistom, nakon čega je progovorila o gorućim temama, svom životu, kćerkama Atini i Niki, ali pomenula i supruga Duška i otkrila da li se razvela.
Folk diva Jelena Karleuša iako važi za najveću modnu ikonu na našim prostorima, prvi put se u svojoj karijeri dugoj nekoliko decenija tek sinoć oprobala u ulozi manekenke i prošetala modnom pistom, nakon čega je progovorila o gorućim temama, svom životu, kćerkama Atini i Niki, ali pomenula i supruga Duška i otkrila da li se razvela.


Karleuša: Nisam se razvela, živim pod istim krovom sa Duškom
Karleuša – Foto: Instagram

Jelena je u svom maniru napravila potpuni haos na kraju revije kada se u roze kostimu koji je isticao njene atribute pojavila na modnoj pisti u cipeli koja je pravljena samo za nju, a čija vrijednost je nevjerovatnih 8.000 dolara.

„Drago mi je, ja sam prvi put u ulozi manekenke. Nikada nije kasno, u mojoj 44. godini oprobala sam se kao model, mada sam i pjevala, ali i nosila vjenčanicu, jednu vrstu vjenčanice“, istakla je Jelena.

Kako je svojevremeno dobila i epitet „kraljice marketinga“, pjevačica je istakla važnost brenda u današnjem, digitalnom dobu.

„U 21. vijeku, u eri marketinga, brendiranje i brend je sve. Neke ličnosti su svojevrstan brend, smatram da sam od svog imena, karijere napravila brend. Najbitniji momenat svakog brenda je dobro pozicioniranje i marketing. Brendiranje je osnova uspjeha“.

Kako je njena starija naslednica već izrazila želju, odnosno interesovanje za javnim poslom, tačnije manekenstvom, Jelenu smo pitali o Atini i njenim budućim planovima.

„Moja ćerka je sjedjela u drugom redu, Atina, zajedno sa mojom drugom ćerkom Nikom i mojom tetkom. Bila sam ne uzbuđena, ali sam gledala kako one gledaju mamu jer me prvi put vide kao manekenku. Atina bi željela da bude manekenka, i već je viša od mene iako ima samo 14 godina, ali i Nika je moje visine sa svojih 13 godina. Jako sam uzbuđena zato što sam mojih 44 godine nikada ovo nisam radila i uopšte nije lako, mokra sam od znoja. Veliki je pritisak, ovo nije isto kao pjevanje. Kada nisi svoj na svome svakako nije svejedno, bila sam večeras uzbuđena iako to meni nije svojstveno“, kaže Jelena za Telegraf i dodaje:

„Najbolji savjet svakom roditelju je da u tom smislu ne daje savjete svojoj djeci zato što svako dijete treba samo da osjeti i nađe svoj put, roditelj treba da bude samo vjetar u leđa, kao što je meni moja majka bila. Šta god da sam izabrala moja majka je podržala, sve sam trenirala. Ne lomiti djeci krila i pustiti ih da sami nađu svoj put“.

Kako kaže, ni starijoj Atini, ali ni mlađoj Niki ne prija javni život, zbog čega su i obrisale naloge na društvenim mrežama.

„Jako su specifične djevojčice, Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju, a da one to ne žele. Smeta im. Nika se juče vratila sa ekskurzije, bila je u Vojvodini, i rekla mi je da su joj deca tražila da se slikaju s njom, a da je ona odbila dvije djevojčice, jer su sa 13 godina u rukama držale cigaru. Prepoznaju ih obje, Atina mi je rekla da sam ja krivac za to. Mislim da će im vremenom značiti, možda će im pomoći iako im sada odmaže. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca zbog tog internet bulinga. Smatram da djecu treba zaštiti od toga, pogotovu moju djecu. Žrtva sam toga i živim to kao neku svakodnevnicu. Nika je žustra, ona zna da odgovori, a Atina je samo pogasila sve“, istakla je Karleuša.

Posljednjih mjeseci u žiži javnosti jeste i Jelenin i Duškov brak, a sve nakon što je javnosti otkrila da su odlučili da na isti stave tačku. Iako se spekulisalo da se razvela, Jelena nas je sada šokirala svojim odgovorom koji se ticao njenog i Tošićevog i odnosa i braka:

„Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Vjenčanica je bila dio moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu vjenčanicu i brak, onda bih prije toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme“, istakla je kroz smijeh Jelena.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services