Skip to main content

verica je opsednuta baba

Marija Šerifović o majčinstvu: Nisam htjela da se tako zove, krstiću sina

Marija Šerifović o majčinstvu: Nisam htjela da se tako zove, krstiću sina


Pjevačica Marija Šerifović nerijetko komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, a sada im je odgovarala na brojna pitanja koja su joj postavili, a koja su se najviše ticala njenog sina Maria.
Pjevačica Marija Šerifović nerijetko komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, a sada im je odgovarala na brojna pitanja koja su joj postavili, a koja su se najviše ticala njenog sina Maria.


Marija Šerifović o majčinstvu: Nisam htjela da se tako zove, krstiću sina

Ona je istakla da je prezahvalna što njen naslednik dosta spava i nije zahtijevna beba.

– Sinoć je spavao 10 sati. Gospodine, moj mali gospodine. Car. Prelijepo je biti mama. To je miks emocija. To je jedna konstantna briga, da mu ne fali dlaka sa glave. Kad dođem mrtva umorna sa koncerta i pogledam ga, dobijem supermoć – rekla je Marija na samom početku u svom klipu na Jutjubu.

Jedno od pitanja bilo je o tome da li je promijenila prioritete od kako je postala mama.

– Možda ne još uvijek sto posto, ali ja znam da je jako teško. Puno čitam o tome, puno gledam o tome. Smatram da svaka majka, koja je na bilo koji način došla do svog djeteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, usvajanjem, kako god, treba da ima to porodiljsko plaćeno tri godine. Treba da imaju troduple plate, besplatne bonove za sve na ovom svijetu što postoji. Od taksija, od prodavnica, od svega. Ja da se nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih ja uradila. Pogotovo za mlade mame, koje nemaju nikakvu pomoć, mogu da pretpostavim koliko je to teško. Bukvalno ti dođe na trenutak da lupaš glavom o zid, pa se sledeći trenutak smeješ, pa plačeš – objasnila je pjevačica i otkrila na kakvu muziku beba najvše reaguje.

– Mario fantastično reaguje na muziku. Skoro je išla neka tužna muzika na Jutjubu i on se rastuži i odmah poslije toga sam mu pustila kolo. Ali, za njihov neuro sistem trebaju da budu lagane melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli da sluša brzu muziku, ne voli spor tempo – istakla je ona.

Verica više voli Maria nego nju

Šerifkovićka je priznala da je primijetila da njena majka Verica Šerifović sada više voli njenog sina Maria nego nju.

– Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gdje je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svijetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene.

Ona je otkrila i kako je dječak dobio ime.

– Željela sam da se zove na slovo „M“ i ja sam željela da se zove „Max“. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle „Da daš detetu ime da se zove kao kuče“. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M“ i neko je rekao „Mario“ i ja sam samo rekla „Pišite Mario“. Lijepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je.

Na pitanje da li će uksoro kristiti sina, odgovorila je:

– Hoću. Jako brzo nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi, svi nađemo pravo vrijeme za to. Da smo svi tu. Ja sam imala 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu. Odgajana sam u duhu pravoslavlja.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci