Skip to main content

Nataša Bekvalac iz ishrane izbacila ove namirnice i smršala deset kilograma

Nataša Bekvalac iz ishrane izbacila ove namirnice i smršala deset kilogramaNataša Bekvalac iz ishrane izbacila ove namirnice i smršala deset kilograma
Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

“U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vježbam ništa. Prije 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim“, rekla je za Kurir TV.

Kada je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove smršala je 10 kilograma za mjesec dana.

Voće je jela samo nedjeljom, a dozvoljena joj je svaka vrsta mesa, samo da nije pretjerano masno.

Nataša se nije odrekla jaja i mliječnih proizvoda, ali je priznala da nije jela mnogo kačkavalja ili feta sira.

Svježe povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol, brokoli…

Jela je i orašaste plodove, a uz to pije i dva i po litra vode dnevno.

Raspored konzumiranja namirnica takođe je bio presudan za njenu savršenu liniju. Šest dana se striktno drži namirnica koje su joj propisane, a onda nedjeljom pojede pirinač, krompir ili tjesteninu.

Jedina namirnica koje se potpuno odrekla su slatkiši, a velike rezultate dali su i redovni treninzi.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci