Skip to main content

Estrada

Nemanja Nikolić otkrio šta pjevačima piše u ugovoru sa Grandom

Nemanja Nikolić otkrio šta pjevačima piše u ugovoru sa Grandom


Nemanja Nikolić postao je poznat javnosti tokom učešća u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.
Nemanja Nikolić postao je poznat javnosti tokom učešća u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.


Nemanja Nikolić otkrio šta pjevačima piše u ugovoru sa Grandom
Foto: Instagram

Pjevač je sada prvi put otkrio nepoznate detalje o ugovoru i zahtjevima Grand produkcije koji su imali svi pjevači pomenutog takmičenja, a koji nikada nisu govorili o ovoj temi.

“U finalu se našlo nas šestoro, trebao je pobjednik da dobije auto i album, a ostali ništa, međutim Saša Popović već prije finala odlučio da svi pobjeđujemo i svi dobijemo albume. Poslije smo dobili turneju, danas smo ovdje sutra smo Las Vegas, pa Florida, Čikagu”, počeo je Nemanja.

On priznaje da nije bio svjestan svoje popularnosti.

“Mislim da nismo, tek sada razmišljam gde sam sve bio i pjevao. Ne postoji mjesto, grad gdje nismo bili. Trebalo je da idemo u Rusiju, ali nismo, u Kinu nema potrebe da idemo, ali smo obišli sve ostalo”, dodaje on.

“Dosta smo zarađivali, ali nismo imali gdje da potrošimo, non-stop smo putovali i radili. Ja sam imao maniju sa cipelama, imao sam 300 pari cipela. Sjećam se nekih dubokih patika na aerodromu u Frankfurtu, koštale su 700 franaka, a ja to veče zaradio 400, nisam imao dovoljno, to je bila 2005. godina. Pozajmim 300 franaka i kupim ih, i moj otac ih dan danas nosi u lov”, dodaje.

Nemanja je otkrio i da je Grand od mladih nada zahtijevao odgovornost i profesionalizam, a to se, između ostalog, ogledalo i u tome što je od pjevača traženo da maksimalno izlaze u susret svojim fanovima.

“Imao sam jednu sobu koja je bila puna lutaka i slika. Svako od nas je imao svoju poštu, morali smo da podižem u poštu i odgovaramo na pisma i šaljemo svoje autograme. To su nam čelnici Granda rekli da je obavezno. Morali smo da se slikamo sa gostima poslije nastupa, to je bilo pod obavezno. Nije bilo ono da pobjegneš ili da nećeš, morao si. Sve je bilo drugačije, prošlo je 20 godina, ali drugačije je i u svijetu i ovdje. Ljudi su bili drugačiji”, rekao je on za Novu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci