• Video
  • Neša Galija za ADRIU: Kakvo smo vrijeme stvorili, takva je i muzika, ništa pohvalno

EKSKLUZIVNO

Neša Galija za ADRIU: Kakvo smo vrijeme stvorili, takva je i muzika, ništa pohvalno

Neša Galija za ADRIU: Kakvo smo vrijeme stvorili, takva je i muzika, ništa pohvalno


Frontmen legendarnog benda Galija, Nenad Neša Milosavljević, u emisiji Star sa Adelom Mulić podijelio je utiske sa nastupa u glavnom crnogorskom gradu, stavove o novim muzičim trendovima i najavio novi album, koji bi ubrzo trebalo da ugleda svjetlost dana.
Frontmen legendarnog benda Galija, Nenad Neša Milosavljević, u emisiji Star sa Adelom Mulić podijelio je utiske sa nastupa u glavnom crnogorskom gradu, stavove o novim muzičim trendovima i najavio novi album, koji bi ubrzo trebalo da ugleda svjetlost dana.Kad nastupa pred podgoričkom publikom, kako kaže, uvijek mu je isti osjećaj i nosi fenomenalne utiske.

Upravo je u našoj zemlji napravio prve muzičke korake i napisao jedan od najvećih hitova grupe čiji je frontmen preko četiri decenije – “Kotor”.

„Upravo ta pjesma, koliko god da je ona vedra, u suštini, u podtekstu, ima tu neku sjetu koja odzvanja i čini tu pjesmu neponovljivom“, kaže Neša.

Ne krije da mu je teško pao odlazak Akija Rahimoskog, frontmena grupe Parni Valjak, koji je bio njegov veliki prijatelj, ali i umjetnik.

„Takav je bio Aki, njegova interpetacija je bila veoma karakteristična, i ne samo zbog boje glasa, već zbog svoje osobenosti i profesionalizma“, dodaje.

Više o tome saznajte u intervjuu na našem YouTube kanalu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services