Skip to main content

Napao ga čopor pasa

Nikola Rokvić napadnut na hodočašću; Pjevač opisao incident: “Počela je bukvalno borba za život!”

Nikola Rokvić napadnut na hodočašću; Pjevač opisao incident: “Počela je bukvalno borba za život!”


Nikolu Rokvića napao je čopor pasa.
Nikolu Rokvića napao je čopor pasa.


Nikola Rokvić napadnut na hodočašću; Pjevač opisao incident: “Počela je bukvalno borba za život!”
Foto: Instagram

Pjevač Nikola Rokvić prije 26. dana krenuo je putem Grčke, konkretno do Egine gdje se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog u kojem će se pomoliti svetitelju kojem se mole oboljeli od karcinoma.

Sa pratiocima redovno komunicira i dijeli svoja iskustva, a sada je otkrio i da ga je na napuštenoj poljani kojom je koračao, napao čopor pasa. Nikola je sve podijelio na svom Instagramu, te istakao koliko voli pse, ali da mu ovoga puta nimalo nije bilo svejedno.

“Jučerašnji dan je počeo veoma radosno, poletno sa puno pokretačke energije zbog ispunjenog prvog cilja ali kako to biva kada se dešavaju velike stvari, nekada radost ne ide bez iskušenja! Negdje na polovini rute u sred pustare, nigdje nikoga nije bilo kilometrima, naišao sam na čopor pasa lutalica… Na ovom putu se svakodnevno srećem sa psima, navikao sam da zbog ranca i štapova neki laju, ali većina me prati druželjubivo kilometrima”, započeo je.

“Juče je bilo drugačije… Već u samom startu sam video da nisu prijateljski nastrojeni! Jedna ženka je od kada sam je prošao iskezila zube i počela da me napada. Za njom su krenuli i ostali psi… Pokušao sam da se branim štapovima, ali oni nisu odustajali… U trenutku pomislih, skočiću na njih i krenuti u kontra napad, uz jako dranje i režanje na njih, misleći da ih uplašim… U tom trenutku počinje bukvalno borba za život… Njihov bijes je postao sve veći i veći”, nastavio je.

“Sa svih strana su me napadali, srećom nije ih bilo iza leđa pa sam uspjevao nekako štapovima da ih zaustavljam… Njih 6,7 su naizmjenično trčali ka meni zabadali se u štapove i nisu odustajali… Ženka je bila najagresivnija, sa iskeženim zubima, veoma strašna situacija… Par minuta je trajao napad gdje sam sve pokušao i ništa nije vrijedjelo… Rekoh gotovo, izujedaće me… U jednom momentu, ne znam odakle mi, samo sam umilnim glasom rekao mir, mir, dobro je, sve je uredu, dosta je bilo…Smireno i ponizno sam napravio pokret telom kao da ću da se sagnem i zamolim za mir! U sekundi, svi psi su u isto vrijeme pognuli glave i uši i napad je stao…Veoma strašna situacija, hvala Bogu da je prošlo kako je prošlo!! Nova lekcija naučena – na bijes se nikada ne ide bijesom, samo mir!”, napisao je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

 Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci