• Vijesti
  • Zabava
  • Super pun Mjesec u Vodoliji stiže 12. avgusta: Velike promjene mogu da očekuju ova tri znaka

Super pun Mjesec u Vodoliji stiže 12. avgusta: Velike promjene mogu da očekuju ova tri znaka

Super pun Mjesec u Vodoliji stiže 12. avgusta: Velike promjene mogu da očekuju ova tri znakaSuper pun Mjesec u Vodoliji stiže 12. avgusta: Velike promjene mogu da očekuju ova tri znaka
Foto: BigLike Images/shutterstock

12. avgusta dočekujemo poslednji super pun mjesec u ovoj godini, ovoga puta u znaku Vodolije. Ovaj super pun mjesec donosi posebnu energiju koja omogućava otvaranje vrata srećne budućnosti. Ona će nastupiti u petak, 12. avgusta u 03:36 ujutru.

Ovaj astrološki događaj nam omogućava da se oslobodimo nečega u našim životima što nam više ne služi i da razmislimo o tome kako da krenemo još dalje u budućnost ka životu kakav zaista želimo. Ovo je vrijeme kada preuzimamo uzde života u svoje ruke, prihvatamo odgovornost za svoje postupke i krećemo ka onome za čim zaista čeznemo. Ova četiri znaka će najviše osjetiti promjene koje slijede.

Bik

Očekuju vas promene na polju karijere i na polju vašeg duhovnog rasta. Pošto vam stabilnost i predvidljivost mnogo znače, neočekivani događaji mogu da vas isprva izbace iz kolosjeka, ali ćete kasnije shvatiti da se sve odigralo za vaše najveće dobro. Važno je da ostanete mirni i promišljeni čak i kada osjećate pritisak da djelujete impulsivno. Sada je vrijeme za novu transformaciju i malo drugačije shvatanje života.

Lav

Super pun Mjesec donosi vam turbulencije u odnosima sa voljenima, kao i u opštem blagostanju i zdravlju. Može doći do određenih nesporazuma, možda čak i svađa, koji će uznemiriti i vas i drugu osobu. Vaš prvi instinkt će biti da se brinete o partneru, a da pritom ne zaboravite da slušate sebe i vodite računa o svojim potrebama. Budite malo pažljiviji u danima oko punog mjeseca i ne radite stvari ishitreno.

Škorpija

U sebi ćete osjetiti rascep između svoje meke, emotivne strane i racionalnog dijela sebe, kroz koji se štitite od bola. Dozvolite sebi da budete ranjivi i pokažite svoje slabosti, ali možda je vrijeme da ponovo uspostavite svoje granice sa onima koji su vam bliski. Ostanite vjerni sebi i drugima i slijedite sebe. Sada je vrijeme da promijenite svoju komunikaciju sa okruženjem. Sigurno ćete dobiti izazove u ovoj oblasti kada budete imali priliku da reagujete drugačijeKomentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


NajnovijePratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services