Skip to main content

Za pjesmu “Crni đavole”

Suzana Tot objavila novi spot

Suzana Tot objavila novi spot


Atraktivna crnogorska pjevačica Suzana Tot izbacila je novu numeru pod nazivom „Crni Đavole”.
Atraktivna crnogorska pjevačica Suzana Tot izbacila je novu numeru pod nazivom „Crni Đavole”.


Suzana Tot objavila novi spot
Foto: Adria.tv

Prethodnu pjesmu “Blokira” objavila je prije par mjeseci a sada je riješila da još jednom obraduje svoju publiku i zada domaći zadatak estradi.

Kao što kaže u pjesmi “I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove”, Tot ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu.

Pjevačica je odlučila da zagrli novi muzički pravac i nastavi saradnju sa mladim snagama Albinom i Ajzijem, a da je spot nesvakidašnji i drugačiji uvjerićete se i sami kada budete pogledali. Posebno naglašava da je spremna na dobre i loše komentare.

“Iskrena da budem jako je teško raditi spotove u današnje vrijeme, jer to iziskuje mnogo novca a pritom nemate sponzore, kao što ih nažalost nisam imala ni ovog puta, jer jednostavno ne nailazim na razumijevanje ljudi u našem okruženju što se tiče sponzorstva i podrške u tom dijelu. Opet sa druge strane bez obzira na sve to nastaviću i dalje da ulažem u svoju karijeru, radim kvalitetne spotove i snimam dobre pjesme, jer to daje pečat mojoj ličnosti i ostavlja vječiti trag”, dodaje pjevačica.

Ne krije da u svakoj pjesmi ima Suzane Tot pa i u ovoj u koju se kako kaže, zaljubila na prvo slušanje.

“ U svakoj pjesmi ima autobiografskog, mislim da se svako od nas veže za neki stih pa tako i ja. S obzirom na to da se zovem Suzana, meni kad se spomenu suze u tekstu ja odma reagujem. Nije ni čudo što mi je to ime dato”, ističe Tot kroz smijeh.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci