Skip to main content

novi detalji

Tim Anđeline Džoli iznio niz optužbi protiv Breda Pita

Tim Anđeline Džoli iznio niz optužbi protiv Breda Pita


Američka glumica i rediteljka Anđelina Džoli tvrdi da je fizičko zlostavljanje njenog bivšeg supruga Breda Pita “započelo puno prije” incidenta u privatnom avionu 2016., koji je rezultirao njenim zahtjevom za razvod od holivudskog glumca, stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.
Američka glumica i rediteljka Anđelina Džoli tvrdi da je fizičko zlostavljanje njenog bivšeg supruga Breda Pita “započelo puno prije” incidenta u privatnom avionu 2016., koji je rezultirao njenim zahtjevom za razvod od holivudskog glumca, stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.


Tim Anđeline Džoli iznio niz optužbi protiv Breda Pita
Foto: X

Pravni tim glumice izneo je bombastične tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pit odbio da dopusti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj dio njihove francuske vinarije Chateau Miraval osim ako ona ne potpiše “opterećujući” i “opsežan” ugovor o povjerljivosti podataka.

“Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli započela znatno prije porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016., ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na dejcu. Džoli ga je tada odmah ostavila”, stoji u dokumentu.

Prema sudskoj odluci, ugovorom o povjerljivosti 60-godišnji Pit pokriva svoje “loše ponašanje, bilo ono povezano s Miravalom ili ne,” u pokušaju da spreči Džoli da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju.

Anđelinini advokati takođe su tvrdili da je Bred želio da se ona “ugovorno obaveže” na ćutanje nakon što je 2021. otkrio da je predala zapečaćene dokumente, koji su se sastojali od “e-mailova, sažetka svedočenja porodice i drugih dokaza”, kako bi se riješio njihov spor oko starateljstva nad djecom.

U to vreme Pit je pristao da kupi Džolinine dionice francuske vinarije, ali je navodno odustao jer se bojao da bi zapečaćeni dokumenti njegove bivše “na kraju mogli postati javni”, navodi se u dokumentima.

“Gospodin Pit odbio je da otkupi udeo gospođe Džoli ako ona neće ćutati zbog ugovora o povjerljivosti”, rekao je njen advokat Pol Marfi.

“Odbivši da kupi njen udeo u vinariji, ali ju je zatim tužio, gospodin Pit je direktno doveo u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za šta se to tačno nadao da neće isplivati u javnost: njegovo zlostavljanje gđe Džoli i njihove porodice”, nastavio je, aludirajući na Pitovu tužbu protiv Džoli iz 2022. jer je prodala svoje dionice u vinariji drugoj strani.

U dokumentima se takođe tvrdi da Džoli “nikada nije podnijela tužbu” protiv svog bivšeg supruga jer je “vjerovala da je najbolje da Pit prihvati odgovornost da pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je prouzrokovao.”

Međutim, izvor blizak glumcu rekao je za Page Six da Džoli “kontinuirano pokušava da odvrati pažnju od pravnih gubitaka, nudeći nerelevantne ili netačne informacije” u daljim sudskim procesima.

“Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona nastavlja da se vraća na ovo… ovdje nema ničeg novog”, dodao je izvor.

U sudskim dokumentima takođe se navodi da je Džoli bila ta koja je predstavila “još širi” ugovor o povjerljivosti, dok je Pitov pravni tim predstavio “standardni” ugovor, isključivo namijenjen “zaštiti poslovanja”.

“Klauzula je takođe jasno rekla da Džoli neće imati ograničenja da govori u vezi njihovog brakorazvodnog postupka ili postupka oko starateljstva. Posebno je navedeno: ‘ova obaveza, međutim, neće ograničiti mogućnost bilo koje strane da podnese bilo kakve zahtjeve, odluke ili svjedočenje u bilo kojem pravnom postupku'”, navodi se.

Podsjetimo, bivši holivudski par zajedno je kupio Château Miraval 2008., a imanje koje je ujedno i vinograd, poznato je po nagrađivanom pjenušavom roséu.

Osim oko vinograda, Džoli i Pit se svađaju i oko starateljstva nad djecom. Par, koji se vjenčao 2014., sudi se oko starateljstva nad 22-godišnjim Medoksom, 20-godišnjim Paksom, 19-godišnjom Zaharom, 17-godišnjom Šajlo te 15-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci