• Vijesti
  • Zabava
  • Vasko Žabata hoće duet sa Brenom i Cecom: Oglasio se tvorac hita koji je zapalio društvene mreže

PJESMA SNIMLJENA PRIJE 20 GODINA

Vasko Žabata hoće duet sa Brenom i Cecom: Oglasio se tvorac hita koji je zapalio društvene mreže

Vasko Žabata hoće duet sa Brenom i Cecom: Oglasio se tvorac hita koji je zapalio društvene mreže


Pjesma Kamčija orkestra proteklih nedjelja je postala prava senzacija zahvaljujući uticaju internet platformi.
Pjesma Kamčija orkestra proteklih nedjelja je postala prava senzacija zahvaljujući uticaju internet platformi.


Vasko Žabata hoće duet sa Brenom i Cecom: Oglasio se tvorac hita koji je zapalio društvene  mreže
Foto: Screenshot

Bugarski bend snimio je ovu numeru prije gotovo dvije decenije, a korisnici Tiktoka i Instagrama nedavno su je oživjeli, te je nedeljama refren „Vasko Žabata“ preplavio mreže.

Sada je producent ove hit pesme Marin Marinov priznao da je iznenađen uspjehom koji je numera ostvarila dvije decenije nakon objavljivanja. On je takođe otkrio da su srpski pjevači izuzetno popularni u Bugarskoj, i da mu je velika želja da sarađuje sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Lepom Brenom.

„Iskren da budem, prijatno smo iznenađeni što je ova pjesma postala toliko popularna 20 godina nakon što smo je snimili. Numera ima izražen balkanski ritam, a pjevači su odlično uradili svoj dio posla i mislim da je to ono što je osvojilo publiku“, rekao je Marin za Alo, i otkrio da će pjesma uskoro biti ponovo snimljena, ali ovoga puta u drugom aranžmanu.

„Još uvijek se nismo dogovorili oko detalja, nova verzija će biti snimljena najvjerovatnije u septembru. Nama je još uvijek misterija kako je ova pjesma ponovo postala hit, ali oduševljeni smo rezultatima. Čak nam je plan i da dođemo u Srbiju. Društvene mreže trenutno imaju veliki uticaj na javnost i zbog toga se godinama koriste u svrhu promocije pjesama. Mi smo na kampanji za ovu pjesmu radili prije 20 godina, kada smo je snimili. Sada se sve desilo spontano, prirodno… Ljudima se dopao refren i počeli su da dijele video-snimak. Očigledno da ih je pjesma osvojila. Drago mi je i ponosan sam na to što ova pjesma donosi radost i veselje tolikom broju ljudi sa Balkana“, istakao je producent, koji je potom otkrio da su srpski pjevači jako slušani u Bugarskoj.

„Srpski pjevači su veoma popularni kod nas, slušaju se i narod ih voli. Najviše se pjevaju pjesme pokojnog Šabana Šaulića, Dragane Mirković, Miroslava Ilića, Bobana Zdravkovića, Cece i Lepe Brene. Sa tim ljudima bih volio da sarađujem ukoliko se ukaže prilika“.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services