Skip to main content

Harala muzičkom scenom, sad živi sama u velelepnom zamku sa 10 mačaka

Harala muzičkom scenom, sad živi sama u velelepnom zamku sa 10 mačaka



Harala muzičkom scenom, sad živi sama u velelepnom zamku sa 10 mačaka
Foto: Mondo

Iako ste vjerovatno pomislili da uživa u trošenju tog silnog novca, prevarili ste se. Ona je odlučila da ostatak života provede daleko od svih i samo po potrebi se pojavi u javnosti.

Ona je svakako jedna od najmisterioznijih i najčudnijih pojava na svjetskoj javnoj sceni. Enja od 1997. živi u viktorijanskom dvorcu Manderlej u okolini Dablina koji je kupila za 3,8 miliona eura.

Kako bi uživala u privatnosti, podigla je kamene zidove na visinu od dva metra, napravila novu, neprobojnu kapiju, unajmila obezbjeđenje, a nakon što je dva puta preživjela upade na imanje, u okviru dvorca u kojem je svojevremeno boravila i Elizabeta II, napravila je i sigurnosnu sobu.

U posljednjih 10 godina u javnosti se pojavila samo nekoliko puta, zadnji put krajem februara 2020. godine na dodjeli BAFTA nagrada. Navodno živi okružena mačkama, kojih je, koliko je potvrđeno, u jednom trenutku imala desetak. U posljednjih desetak godina izdala je dva albuma, i to je praktično sve za šta ona živi.

Kako sama kaže, nakon snimanja, a njima se bavi svaki dan, je tako mračno raspoložena da ne može ni da zamisli da bilo ko želi da bude u njenom društvu.

Njen ujak Noel Dugan izjavio je za “Sunday Times” da Enja živi kao kraljica i kao pustinjak i da je ni njena porodica ne viđa nešto previše.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare