• Vijesti
  • Život
  • Kad se one pojave sve staje: Dame rođene u ovim znacima svi bi da žene

Astrologija

Kad se one pojave sve staje: Dame rođene u ovim znacima svi bi da žene

Kad se one pojave sve staje: Dame rođene u ovim znacima svi bi da žene


Astrologija otkriva u kojim horoskopskim znacima se najčešće rađaju najpoželjnije supruge.
Astrologija otkriva u kojim horoskopskim znacima se najčešće rađaju najpoželjnije supruge.


Kad se one pojave sve staje: Dame rođene u ovim znacima svi bi da žene
Foto: Freepik

Kažu da „femme fatale“ predstavlja oličenje ženstvenosti, damu kojoj niko ne može da odoli i zbog koje sve staje kad se pojavi. Neke žene su jednostavno neodoljivi magnet za suprotan pol – objedinjuju ljepotu, inteligenciju i toplinu, zbog čega se smatraju najpoželjnijim partnerkama.

Ove žene muškarci žele da zaprose, ožene i svakodnevno iznenađuju. Sa njima nikada nije dosadno, uz njih se mnogo uči i važe za najbolji vjetar u leđa svojoj jačoj polovini.

Horoskop otkriva u kojim znacima se ovakve žene najčešće rađaju:

RAK

Možda vas iznenađuje da žena u znaku Raka ima „femme fatale“ titulu. Istina je, one na početku djeluju plašljivo i stidljivo, ali kada njihovo opuštanje nastupi u jednom odnosu, tada pokažu pravu ličnost. Tople su, brižne i znaju kako da funkcionišu sa partnerom. U svakom momentu su svjesne šta mu je potrebno, pa ih muškarci rado žene. Kada se zaljube, one ne mare ni za koga. Bezuslovno pružaju ljubav i poznate su po tome da često prave romantična iznenađenja.

VAGA

Vage su izuzetno privlačne žene, inteligentne i posjeduju vrlo neobičnu harizmu. Žene rođene u znaku Vage nisu sebične, što se jačem polu naročito dopada. Kada vide da je voljenoj osobi loše, uradiće sve što mogu kako bi joj bilo bolje. Vaga uvijek zna koje savjete treba da podijeli, partner se često oslanja na njenu podršku i uz nju lakše prebrodi životne poteškoće. Vage se ne odlučuju tako lako za ludi kamen, ali to ne mijenja činjenicu da imaju mnogo ponuda za brak.

RIBE

Žene rođene u znaku Riba paze na osjećanja ljudi koje vole. Ponekad nesvjesno mogu da usreće druge i pruže im utjehu, obično spontanim gestovima kojih nisu ni svjesne. Žene Ribe su veoma odane i vjerne, što uliva sigurnost muškarcima. Kada se zaljube, neće pomisliti na nekog drugog, a kamoli prevariti. Ribe vole da iznenade svoje partnere poklonima kada to najmanje očekuju i zato ih mnogi muškarci žele za supruge.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services