• Vijesti
  • Život
  • Kako vole horoskopski znakovi: Škorpije samo jednom u životu, Vage mogu u bilo kog da se zaljube…

Astrologija

Kako vole horoskopski znakovi: Škorpije samo jednom u životu, Vage mogu u bilo kog da se zaljube…

Kako vole horoskopski znakovi: Škorpije samo jednom u životu, Vage mogu u bilo kog da se zaljube…


Pojedini znakovi horoskopa su u stanju da vole svakog novog partnera svim srcem, dok postoje i oni koji stvarno mogu voljeti jednom u životu i nikad više.
Pojedini znakovi horoskopa su u stanju da vole svakog novog partnera svim srcem, dok postoje i oni koji stvarno mogu voljeti jednom u životu i nikad više.


Kako vole horoskopski znakovi: Škorpije samo jednom u životu, Vage mogu u bilo kog da se zaljube…
Ilustracija, foto: Pixabay

Velike ljubavi ostavljaju neizbrisive ožiljke, potrebno je mnogo godina da se prebole, a neke nikad ne prolaze.

Zodijak u velikoj mjeri utiče na način na koji doživljavate emocije i na kraju birate svoje pratioce, piše luftika.rs.

Ovan

Vi ćete voljeti tri puta u životu. Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu da vole tri puta u životu. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom da voli. Kada Bik voli osobu, spreman je da provede cijeli život sa njom, bez sumnje.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici znaka Blizanaca imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu svaki put.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu daju sve od sebe.

Lav

Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog učešća u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Djevica

Djevice mogu da vole samo dva puta u životu. One su veoma sumnjive i skeptične u oblasti ljubavi. Vole oko dva puta u životu, jer teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svijet.

Vaga

Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mjesečinu zbog razdvajanja, ona je spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija

Škorpija voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpije odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi veoma tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strijelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strijelčevi su iskusni u oblasti ljubavi i mogu voljeti četiri puta u životu. Ali da ostanu sa nekim na kraju, moraće da nauče da prave kompromise.

Jarac

Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako da izraze svoja osjećanja. Isto tako, zbog njihove snažne ličnosti su oni ti koji raskidaju veze.

Vodolija

Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući ljubavnice ili ljubavnike sa kojima obmanjuju svoje partnere. Činjenica je, oni imaju tendenciju da traže idealnog partnera koji je prijatelj i ljubavnik u njihovom životu.

Riba

Predstavnici Riba mogu istinski voljeti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services