• Vijesti
  • Život
  • Namirnice koje će vam poboljšati seksualni život

Još su i ukusne

Namirnice koje će vam poboljšati seksualni život

Namirnice koje će vam poboljšati seksualni život


Istina je da čokolada podiže raspoloženje, ali naravno da nije zaslužna za niz orgazama o kojima maštate.
Istina je da čokolada podiže raspoloženje, ali naravno da nije zaslužna za niz orgazama o kojima maštate.Mnoge namirnice sadrže materije koje mogu da utiču na hormone ili povećaju protok krvi kako bi se zadovoljstvo u spavaćoj sobi povećalo.

Med

Kao što sigurno znate, med je pun prirodnih dobara, a jedan od najkvalitetnijih sastojaka je bor. Utvrđeno je da bor utiče na jačanje kostiju, poboljšava koordinaciju mišića, promoviše sintezu proteina i pomaže u povećanju prirodne proizvodnje testosterona. Do sada ste testosterone povezivali samo sa muškarcima, ali svaki pol ima kombinaciju polnih hormona, a on je u direktnoj korelaciji sa seksualnim nagonom. Med povećava libido. Možete da ga jedete sa orašastim plodovima ili bez njih, svakako funkcija ostaje ista.

Bobice

Bobičasto voće sadrži vlakna za zdrava crijeva, ali pored toga ovo je jedno od najboljih namirnica koji će poboljšati vaš seksualni život. Osim toga, konzumiranje bobica možete da uvedete u predigru i da jedno drugo hranite njima.

Šafran

Kao jedan od najskupljih začina na svijetu, šafran i njegove aktivne komponente široko se koriste u drevnoj medicini zbog svojih protivupalnih, antioksidativnih i antidepresivnih svojstava. Trideset miligrama šafrana dnevno unijeće promjene u vašem životu i sve će biti kao na samom početku veze i nećete vjerovati da prolazite kroz tako dobar i kvalitetan period, seks će biti nikad bolji, a orgazmi dugi i nevjerovatni. Takođe, ukusan je začin koji ćete dodati svom kuvanju – tako da bi testiranje njegovih potencijalnih afrodizijačkih sposobnosti moglo biti vrijedno razmatranja.

Lubenica

Lubenica je podjednako efikasna namirnica koja sadrži aminokiseline koje poboljšavaju seks. Pojedine studije su pokazale da lubenica ima istu funkciju kao vijagra. U bijelom dijelu lubenice se nalaze velike količine vitamina B6, C, A, magnezijuma, cinka i kalijuma.

Crveno vino

Još jedan od razloga da otvorite bocu crvenog vina je upravo pomisao na to da će vam kasnije seks biti intenzivniji, duži i kvalitetniji. Potrebno je da popijete dvije čaše (ne više od toga) kako bi crveno vino pokazalo svoju funkciju. Komunikacija je ključ odnosa između dvoje ljudi, zbog toga, ako smatrate da sa vaše strane radite dovoljno, a da se druga strana i ne trudi toliko – rješenje je razgovor. Predložite češću upotrebu namirnica koje će pozitivno uticati na vaše raspoloženje i prepustite se strastima.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services