Skip to main content

Nekoliko osobina čine vas neodoljivom

Neće vas “izbaciti iz glave” ako imate ove osobine

Neće vas “izbaciti iz glave” ako imate ove osobine


Šta vas prvo asocira na neku osobu kada pomislite na nju?
Šta vas prvo asocira na neku osobu kada pomislite na nju?


Neće vas “izbaciti iz glave” ako imate ove osobine
Ilustracija

Naravno, za svaku osobu ćete reći nešto drugačije, ali postoje stvari koje ih povezuju. Neko će se sjetiti nečijih očiju, osmijeha, a neko zabavne i avanturističke prirode.

Prema proučavanju psihologa, zaključeno je da muškarac najprije primjeti sljedeće osobine kod žene, a njih najduže i pamti:

1. Radost i optimizam

Optimisti su izuzetno privlačni, jer zrače posebnom energijom, a svi ljudi žele da budu u dobrom i pozitivnom društvu. Radost i optimizam žene je ono što muškarce često privuče i ostavi dubok trag. Pozitivno raspoloženje je jedna od najprivlačnijih karakteristika kod oba pola. Takve žene imaju pravi dar – znaju da vole život, osjećaju se srećno i prenose ovo stanje na bliske ljude.

2. Vjera u sebe

Žene koje vjeruju u sebe mogu biti privlačnije i od najvećih ljepotica. Samopouzdanje otvara vrata sreće u mnogim poljima života, pa tako i u ljubavi. Nepobjedivo povjerenje žene u sopstvenu privlačnost prenosi se na podsvjesnom nivou na muškarca, pa se takva žena dugo pamti.

3. Ljubaznost i smijeh

Iskren osmijeh, ljubaznost i dobronamejrnost nikada neće prestati da budu privlačni. Kada u moru tmurnih lica pronađete nasmijano, i vama će se osmijeh pojaviti na licu. Zbog toga se takvi ljudi, bez obzira na pol, dugo pamte. Istinski privlačna osoba zaista mora da zrači ljubaznošću i energijom mira i ljubavi, piše Sensa.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci