Astrologija

Oni su najsavršeniji parovi Zodijaka

Oni su najsavršeniji parovi Zodijaka


Svaki horoskopski znak ima jedan znak sa kojim je u savršenoj ravnoteži. Iako postoje na sasvim suprotnim polaritetima, funkcionišu savršeno zajedno.
Svaki horoskopski znak ima jedan znak sa kojim je u savršenoj ravnoteži. Iako postoje na sasvim suprotnim polaritetima, funkcionišu savršeno zajedno.


Oni su najsavršeniji parovi Zodijaka
Foto: Pixabay

Ovan i Vaga

Ovan je spontan i uvijek traži nestalnost u životu. Nekima je teško da ih podnesu, ali drugima donose stalno uzbuđenje u gotovo sve u životu. Ako već niste navikli da budete u blizini Ovna, njihov nestalan, brz način života može vam biti šok.

Vaga je potpuna suprotnost. Sve vage žele da zbliže ljude, budu nježne i strpljive. Te osobine Ovna i Vage nekako uravnotežuju jedna drugu, čineći ih dinamičnim, snažnim i nepobjedivim timom.

Bik i Škorpija

Bik voli ljepotu u životu i iz tog razloga uvijek traži zabavu. Vole da vode bezbrižan, srećan način života, jer za njih život znači raditi upravo ono što želiš.

Škorpija takođe želi da izvuče maksimum iz života, ali iz drugog razloga. Umjesto da živi ovdje i sada, poput Bika, Škorpija zna da je život kratak i ne želi da ga protraći ne zabavljajući se. Premda ta dva znaka dolaze s vrlo različitih mjesta, slažu se da život vrijedi živjeti punim plućima.

Blizanci i Strijelac

Blizanci vole da znaju što više o svemu. Bave se otkrivanjem misterija života, a to rade učeći što je više moguće o svijetu. Čak i ako na kraju to ispadne samo izvor nasumičnih činjenica, sviđa im se što znaju pomalo o svemu.

Strijelac se, s druge strane, bavi shvatanjem tih nasumičnih stvari. Umjesto da gomilaju zabavne činjenice, oni žele da pronađu odgovore na brojna pitanja o životu. Strijelac i Blizanci dobro sarađuju jer njihova sposobnost međusobnog spleta informacija znači da stvari uvijek vide u novom svijetlu.

Rak i Jarac

Rak je tip osobe koja uvijek želi da brine o nekome i njeguje ga. Čak i ako ne shvata da to radi, ima jači instinkt njegovanja od drugih znakova. Rakova intuitivna ličnost olakšava mu da bude uz vas kada vam je potreban neko na koga ćete se osloniti.

Jarac takođe ima instinkt za njegovanje, ali je više ljubavni tip ličnosti. Kada jarac gaji jaka osjećanja prema vama – romantične ili ne – obično se osjeća odgovornim za vas. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas usmjeri u pravom smjeru, ali ponekad zna da vam je potreban dodatni mali podsticaj.

Lav i Vodolija

Lav se najbolje povezuje s ljudima na fizičkom nivou. Bilo da ste s njim u vezi ili ste mu najbolji prijatelj, lav vam dodirom daje do znanja da vas voli i da mu je stalo do vas.

Vodolija takođe želi da se poveže s vama, ali više na emocionalnom i mentalnom nivou. Radije bi pokušala da se bavi vašim umom nego vašim tijelom. Premda ta dva znaka različito stvaraju duboke veze, oboje su zainteresovani za povezivanje s drugima na nivou na kom se osjećaju najpovezanijima.

Djevica i Ribe

Djevica cijeni iskrenost i autentičnost koja dolazi s realizmom. Cio svoj život bazira na činjenicama i istini, zbog čega joj je važno da nastavi da traži dok ne pronađe ono što je stvarno. Takođe se ponosi time što je razborita i inteligentna.

Ribe često imaju glavu u oblacima, sanjajući stvari koje su daleko od stvarnosti. Premda su više vanzemaljska bića, njihova sposobnost da vide stvari na potpuno drugačiji način od Djevice čini ih savršenim partnerima. Djevica i Ribe su u stanju da preispituju jedno drugo, a da pritom ostanu otvorenog uma, što njihov odnos čini potpuno jedinstvenim.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services