Skip to main content

Pjevač i gitarista Metallice razvodi se od supruge s kojom je bio 30 godina

Pjevač i gitarista Metallice razvodi se od supruge s kojom je bio 30 godinaPjevač i gitarista Metallice razvodi se od supruge s kojom je bio 30 godina
James Hetfield

Slavni pjevač i gitarista Metalike Džejms Hetfild i supruga Frančeska Hetfild odlučili su se razvesti.

Izvori bliski paru ispričali su za TMZ da je Džejms podnio dokumentaciju u Koloradu početkom ove godine te da je kraj njihovog braka jednostavno proletio ispod radara javnosti.

Par se vjenčao 1997. nakon pet godina veze. U braku su dobili troje djece, kćeri Kali(24) i Marselu(20) te sina Kastora (22).

Bivši par navodno je još uvijek u kontaktu zbog djece.

Hetfild (59) ranije je pripisao zasluge svojoj uskoro bivšoj supruzi (52) za pomoć u kontroli bijesa i problema s alkoholom.

„Strah je bio veliki motivator u tome za mene. Gubitak porodice, to je bila stvar koja me toliko uplašila, to je bilo dno koje sam dotaknuo, da će moja porodica otići zbog mojeg ponašanja. Žena me izbacila iz kuće, živio sam negdje sam, nisam to želio“, rekao je svojevremeno pjevač voditelju Džou Roganu.

„Izbacila me iz kuće i to me nasmrt prestrašilo. Rekla je da moram riješiti stvar pa sam to i učinio“, prisjetio se.

U to vrijeme bio je odlučan da uspije zbog vlastitog slomljenog djetinjstva.

„Moja porodica raspala se dok sam bio klinac, to je bilo moje odrastanje“, objasnio je.

„Otac je otišao, majka je umrla, morao sam živjeti s bratom. Bez obzira na to što se događa, mi ćemo razgovarati o ovim stvarima i učiniti da to funkcioniše“, zaključio je.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare