• Vijesti
  • Život
  • Silvester Stalone u šoku zbog razvoda: „Prvo mu je bilo smiješno, sad mu ništa nije jasno“

Sve mu teško palo

Silvester Stalone u šoku zbog razvoda: „Prvo mu je bilo smiješno, sad mu ništa nije jasno“

Silvester Stalone u šoku zbog razvoda: „Prvo mu je bilo smiješno, sad mu ništa nije jasno“


Kako prenosi Pejdž Siks, glumca Silvestera Stalonea je razvod od Dženifer Flavin uhvatio potpuno nespremnog.
Kako prenosi Pejdž Siks, glumca Silvestera Stalonea je razvod od Dženifer Flavin uhvatio potpuno nespremnog.


Silvester Stalone u šoku zbog razvoda: „Prvo mu je bilo smiješno, sad mu ništa nije jasno“
Foto: Profimedia

Glumac trenutno snima seriju „Tulsa King“ u Oklahomi, a prijatelji kažu da je njegova supruga Flavin sa kojom je u braku 25 godina, stalno bila na setu.

Zvijezda „Rokija“ i „Ramba“ se 18. avgusta nalazi u Oklahomi kada je njegova supruga podnijela zahtjev za razvod braka, a izvori su rekli da je bio šokiran i zapanjem kada je čuo vijest.

„Ne možete da zamislite ljepši par. Posjećivala ga je u Oklahoma Sitiju, gdje snima. Izgledalo je kao da je sve super. Nemam pojma šta se dogodilo“, rekao je jedan izvor za Pejdž Siks.

U svom zahtjevu za razvod, 54-godišnja Dženifer Flavin je rekla da je njen suprug „učestvovao u namjernom rasipanju bračne imovine“ i zahtijevala da se Staloneu zabrani da prodaje ili prenosi bilo kakvu imovinu tokom brakorazvodnog postupka.

Izvor upoznat sa slučajem je rekao „da je to tako smiješno i da nema pojma zašto su Dženiferini advokati ovo stavili u zahtjev za razvod te da je to čista laž“.

Staloneov predstavnik u njegovo je ime ispričao da Stalone „voli svoju porodicu, kao i da prijateljski i privatno rešavaju te probleme“.

Prema prijatelju, “Silvesterova namjera je bila da riješi nesuglasice sa Dženifer, ali ne zna šta će se dogoditi, jer je odlučila da izađe u javnost sa svim.“

TMZ je u međuvremenu izvijestio da se par razišao nakon velike svađe oko psa.

Navodno, 76-godišnji Stalone je rekao da je želio novog psa da „zaštiti svoju porodicu“, ali Flavin navodno nije želela još jednog ljubimca. To je navodno dovelo do „izuzetno žestoke svađe koja je pokrenula druge probleme“ u njihovom braku, iako se na te probleme navodno nije gledalo kao na stvari koje ne mogu riješiti.

Stalone je na kraju ipak dobio psa i nazvao ga je Dvajt, po glumčevom liku iz „Tulsa Kinga“.

U međuvremenu, u utorak je otkriveno da je tatu umetnik Zach Perez objavio već sada izbrisanu sliku na Instagramu na kojoj mu prekriva tetovažu supruge slikom bulmastifa iz filmova „Roki“.

Što se tiče razvoda i imovine, Flavin je zatražila isključivo vlasništvo nad 35 miliona dolara vrijednom vilom u Palm Biču koju je par kupio 2020. godine, položivši pet miliona dolara kao predujam. Prema CelebrityNetWorth.com, Stalone „vrijedi“ 400 miliona dolara.

„Tužna sam što moram da objavim da sam nakon 25 godina braka podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću cijeniti našu 30 godina dugu vezu i znam da ćemo oboje ostati predani našim prekrasnim kćerima“, rekla je Flavin za „People“.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services