Skip to main content

Sportska zvijezda uhvatila bivšu u oralnom seksu sa saigračem: ‘Skoro sam iskrvario i umro. Doslovno!‘

Sportska zvijezda uhvatila bivšu u oralnom seksu sa saigračem: ‘Skoro sam iskrvario i umro. Doslovno!‘Sportska zvijezda uhvatila bivšu u oralnom seksu sa saigračem: ‘Skoro sam iskrvario i umro. Doslovno!‘
Michael Lichaa s bivšom djevojkom

Liša je bio zaručen s Karom Čajlderhaus još u februaru 2021. kada se dogodio navodni incident, a bivši libanski reprezentativac tvrdi da se probudio u ranim satima nakon dana teškog opijanja i vidio je kako ga vara u njegovu vrtu. Da stvar bude ‘još bolja‘, nije bila riječ o nekom drugom muškarcu koji je njen dečko, već Liša tvrdi da se ‘zaigrala‘ s njegovim bivšim suigračem Adamom Eliotom.

Zbog toga mu se zamračilo pred očima, a onda je rukom razbio prozor na ulaznim vratima te je zbog te povrede izgubio nevjerojatnih 2,5 litre krvi. Sud je saslušao njegov iskaz u petak, u kojem je opisao ovaj navodni događaj.

“Nisam mogao izbaciti iz glave sliku moje vjerenice koja prakticira oralni seks s mojim najboljim prijateljem”, rekao je Liša na sudu. Jedna je svjedokinja prethodno izjavila na sudu da je te noći čula čovjeka kako govori “je* ću je ubiti.”

Liša je bio na sudu nakon što je optužen za kazneno djelo porodičnog nasilja, ali na pitanje o tvrdnjama da je napao svoju bivšu djevojku, bivši suigrač Eliot rekao je da se ‘ne slaže‘ s njima. Liša je saznao da su njegove optužbe odbačene kada je bivša vjerenica odbila svjedočiti protiv njega.

Eliot, koji sada igra za Canberra Raiders i ima istoriju incidenata izazvanih alkoholom, takođe je potvrdio Lišinu verziju događaja od dotične večeri prije 18 mjeseci. Danas ima novu djevojku.

Eliot je rekao sudu da je pio 12 sati u Lišinoj kući u Connells Pointu na jugu Sidneja 14. okotobra prošle godine. Liša je navodno urlao svojoj bivšoj djevojci: “Što to, dovraga, radiš?”, a onda se vratio u kuću i razbio rukom prozor. Kasnije je bio podvrgnut operaciji kako bi mu ljekari spasili život jer je u tom incidentu izgubio previše krvi.

Optuženi, koji je u međuvremenu pronašao ljubav s drugom djevojkom, dao je kratku izjavu za NCA NewsWire nakon presude. “Drago mi je da je konačno istina izašla na vidjelo; cijelo sam vrijeme bio vrlo uvjeren u istinu. Sada samo želim sve ostaviti iza sebe i nastaviti sa svojim životom i srećnim danima koji su pred nama”, rekao je Liša.

Bilo je to teških 18 mjeseci za njega jer je zbog povreda bio spriječen nastupiti na terenu. Od tada se morao i povući nakon što je odigrao više od 100 utakmica za NRL.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare