Skip to main content

Astrologija

Srodna duša za svaki horoskopski znak: Lav i Vaga – par iz snova

Srodna duša za svaki horoskopski znak: Lav i Vaga – par iz snova


Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a isto važi i za Bika. Ipak, postoje oni kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti.
Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a isto važi i za Bika. Ipak, postoje oni kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti.


Srodna duša za svaki horoskopski znak: Lav i Vaga – par iz snova
Ilustracija, foto: Freepik

Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a to su Škorpija, Strijelac i Vodolija. Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni.

Ljubav sa Strijelcem je poput magneta, jer su ova dva vatrena znaka jednostavno toliko privučena da ne mogu da odole jedno drugom.

Ipak, Vodolija zvuči kao najsavršeniji izbor za Ovna.

Bik

Bik se dobro slaže sa Bikom. To je prijatan odnos pun ljubavi sa dobrom osnovom koji traje veoma dugo, možda čak i cijeli život. I imaju mnogo toga zajedničkog sa Djevicom. Oba su zemljani znaci pa se odlično razumiju, cijene iste stvari i vrline.

Tu je i Jarac sa kojim Bik može da osjeti veliku ljubav, poštovanje, razumijevanje i divljenje.

Blizanci

Blizanci se dobro slažu sa Vodolijom. Oboje su vazdušni znaci, a njihov odnos je pomalo magičan. Oni su u stanju da slijede isti životni put bez obzira gde se taj put završava.

A veza sa Ribama bi mogla da potraje, jer su intelektualno veoma kompatibilne. Ali, u ovom slučaju je neophodna spremnost obje strane na kompromis.

Rak

Za Raka, neko rođen u znaku Riba je savršen izbor. To su vodeni znaci čiji odnos može biti lijep, prirodan i duhovan. Čak je moguće da se sretnu kao srodne duše i ostanu zajedno doživotno.

Lav

Lav i Vaga su veoma dinamičan par koji privlače pažnju gdje god da se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Kada se jednom sretnu, brinu jedno o drugom i imaju odlične predispozicije za dugu i srećnu vezu.

Djevica

Devica se dobro slaže sa Jarcem, a neki ovu kombinaciju nazivaju rajskom. Oba znaka imaju veoma čvrst karakter, realni, vrijedni i brižni. Veza Djevica-Jarac može trajati cijeli život.

Vaga

Vaga se fantastično slaže sa drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugo, ali i u sam pojam ljubavi i sve što je sa njom povezano.

Škorpija

Veza između Škorpije i Riba puna je privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka njeguju ovaj odnos sa podjednakom pažnjom, on će sigurno trajati veoma dugo.

Strijelac

Strijelac savršeno dopunjuje Ovna. Ovo su vatreni znaci puni energije i strasti, a kada se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno ka drugom, i to jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i srećnu vezu. Oba znaka cijene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumijevanje. Oni su porodično orijentisani ljudi čiji je cilj da stvore nešto u životu.

Vodolija

Kada se Vodolija spoji sa Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Savršeno se dopunjuju, vole aktivan život, prirodu, druženje…

Riba

Kao što smo spomenuli u slučaju Raka, Ribe i Rak se savršeno slažu. Njihov odnos je miran, prirodan, prijatan i duhovan. Lako mogu da izdrže cijeli život i da uživaju u međusobnom društvu do posljednjeg trenutka, piše Atma.hr, a prenosi 24sata.hr.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci