Skip to main content

Stigla mu kazna za prekoračenje brzine dok mu je auto prevozila šlep služba

Stigla mu kazna za prekoračenje brzine dok mu je auto prevozila šlep službaStigla mu kazna za prekoračenje brzine dok mu je auto prevozila šlep služba
Foto: Pexels

Naime, vlasnik sportskog automobila Alpine A110 dobio je na kućnu adresu pismo od policije.

Kada vam stigne prepoznatljiva koverta ili preporučena pošiljka znate i sami da nije dobro, a vjerovatnoća da ste vozeći jedan ovakav automobil negdje previše stisnuli “gas” i prekoračili dopuštenu brzinu nije mala, prenosi B92.

Na papiru Alpine ima moć, 1.8-litarski turbo-benzinski motor sa 252 KS i maksimalnu brzinu od 250 km/h. Međutim, u trenutku nastanka inkriminišuće fotografije vozač nije bio u prilici da stisne pedalu gasa, on čak nije ni bio u vozilu, a sportski kupe i nije bio na putu – sa svoja četiri točka.

Automobil je prevozila šlep-služba pa je kazna pomalo bizarna. Očigledno je vozač šlep-vozila bio prebrz, a kamera je snimila registraciju sportskog automobila.

Tako ispada da se vozač kamiona spasio, a vlasnik Alpine je dospio u nezgodnu situaciju.

U Francuskoj je očigledno postupak slanja kazni automatizovan. Da je neko zaista pogledao ovu fotografiju sigurno je ne bio poslao na adresu vlasnika sportskog kupea.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci