Skip to main content

Tajne šifre na Zara etiketama otkrivaju važan detalj: Ovo će vam olakšati kupovinu

Tajne šifre na Zara etiketama otkrivaju važan detalj: Ovo će vam olakšati kupovinuTajne šifre na Zara etiketama otkrivaju važan detalj: Ovo će vam olakšati kupovinu
Ilustracija

Međutim, izgleda da je nam je trik, bar kada je riječ o Zarinim komadima čitavo vrijeme bio pred nosom, a da toga nismo bile ni svjesne. Ako je Zara vaša omiljena šoping destinacija pažljivo čitajte nastavak…

Na nalogu na TikToka, pod imenom Officially Outfits, tvrde da Zarina odjeća ima tajni simbol upravo na etiketi s cijenom, koji nam otkriva hoće garderoba li biti u skladu sa našom uobičajenom veličinom ili ipak treba da posegemo za većim ili manjim brojem. Dakle, stvar je u kroju, i nema veze s tim da li smo smršali ili možda nabacili koji kilogram.

„Nisi sigurna koju veličinu treba da odabereš u Zari?“ postavili su pitanje u videozapisu, prije nego što su pokazali etiketu koja ima trougao oko rupice kroz koju prolazi konac.

„Mali kvadrat oko rupe znači da je veličina ispravna. Uzmi svoju normalnu veličinu“, kaže korisnik TikToka, prije nego što se prebaci na naljepnicu koja ima trougao oko rupe.

„Trougao oko rupe znači da je model manjega kroja, pa slobodno uzmi veću veličinu.“Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare