Astrologija

Tri znaka Zodijaka očekuju burni dani

Tri znaka Zodijaka očekuju burni dani


Mjesec u Lavu donosi određene drame.
Mjesec u Lavu donosi određene drame.


Tri znaka Zodijaka očekuju burni dani
Foto: Freepik

Mjesec 20. februara pokrenuće teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog Ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima, ljepoti i novcu do 16. marta.

Sa odlaskom Sunca i Mjeseca od disciplinovanog Saturna osjetićemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe.

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka Vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18. februara i sanjivog promjenljivog vodenog znaka Riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mjesec da pustite mašti na volju – dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Djevica

Očekuje ih veoma buran mjesec – Mars planeta akcije bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog mjeseca i ne donosite ishitrene odluke.

Vaga

Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite racuna u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac

Ekscentrični i buntovni Uran se još kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mjesecu, sve ono što ste možda mislili da ne biste – ugrizite se za jezik tokom ovog perioda.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services