• Vijesti
  • Život
  • Vruće igrice, šta muškarci potajno žele u krevetu

Interesantni savjeti

Vruće igrice, šta muškarci potajno žele u krevetu

Vruće igrice, šta muškarci potajno žele u krevetu


Složićete se da je više onih koji će se prije odlučiti za neke standardne poze i uobičajene načine vođenja ljubavi. To pak ne znači da ne postoje stvari koje svaki muškarac otvoreno ili potajno želi.
Složićete se da je više onih koji će se prije odlučiti za neke standardne poze i uobičajene načine vođenja ljubavi. To pak ne znači da ne postoje stvari koje svaki muškarac otvoreno ili potajno želi.


Vruće igrice, šta muškarci potajno žele u krevetu
Ilustracija

Ukoliko želite da rasplamsate stras u spavaćoj sobi uzmite u obzir ove savjete.

Ovo su deset stvari koje muškarci žele u seksu:

1. Pokažite inicijativu

Muškarci vole kada je žena spremna da pokaže inicijativu i kada je ona ta koja će da naćini prvi korak. Bez obzira na to što on zna da ga želite, svakom muškarcu će prijati da mu to i pokažete. Dovoljno je samo malo podsticaja.

2. Seksi donje rublje

Muškarci zaista uživaju kada vide na ženi seksi rublje, mada ipak više vole da ga vide dolje, na podu.

3. Predigra

Nemojte da se zavarate pričama da su muškarci uvijek napaljeni i spremni na akciju. Ako želite da maksimalno uživate i vi i on potrebno je ipak napraviti dobar uvod, a za to je i stvorena predigra.

4. Spontanost

Gotovo svaki par poslije nekog vremena zapadne u kolotečinu, a to drastično može da utiče na kvalitet seksualnog života. Zato se ne libite da u svoju spavaću sobu unesete neke nove stvari, ali i da se opustite i da se trudite da uživate. Seks na poslu, seks bez penetracije, seks u dnevnoj sobi na stolu… Možda je vrijeme da se prepustite.

5. “Prljavi” razgovori

Šapat na uvo, nježan uzdah, neka od seksi zavodiljivih rečenica – znajte da ste na putu pravog uživanja.

6. Da čuje svoje ime

Ništa nije uzbudljivije muškarcima nego da tokom seksa čuju svoje ime. Ne ustručavajte se, već im pružite to zadovoljstvo kada god imate priliku.

7. Bezbjedan seks

Bez obzira na to da li ste u dugoj vezi ili ste tek na počeku, bezbjedan seks je veoma važan. Bilo da se odlučite za pilule, kondom ili nešto treće važno je da budete svjesni kakve posljedice neopreznost može da ima. Ali šta ako zaboravite? Onda ćete morati mnogo da pazite. Ipak, imajte na umu da čak iako ne idete do kraja to nije garancija da neće doći do neželjene trudnoće. Zato se trudite da vam bezbjedan seks uvijek bude prioritet.

8. Igrice u krevetu

Ako želite da isprobate nove fantazije ili poze budite otvoreni da o tome pričate sa partnerom.

9. Smisao za humor

Čak i kada stvari ne idu onako kako ste zamišljali nemojte da očajavate. Situaciju može da popravi i neka šala, upravo na račun onoga što se desilo. Probaje kroz smijeh i šalu da popravite odnos sa partnerom.

10. Da čuje vaš orgazam

Svaki muškarac želi da zna da je žena pored njega zadovoljna, a kako drugačije ćete to da postignete nego tako što ćete mu pomoći da vam dovede do orgazma. Otvorite se, dajte mu priliku da vas zadovolji.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services