Skip to main content

Podrška Vlade potencijalima sjevera Crne Gore

Podrška Vlade potencijalima sjevera Crne Gore



Podrška Vlade potencijalima sjevera Crne Gore

Kako je saopšteno iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, na sastanku Đurovića sa predsjednicom opštine Kolašin, Martom Šćepanović, analizirana je situacija u gradu, prioritetni projekti lokalne samouprave i identifikovani su glavni izazovi za naredni period.

Đurović je naglasio da su prepoznati problemi u vodosnabdijevanju i komunalnoj infrastrukturi, ali i potreba daljih ulaganja u razvoj skijališta.

Dogovorena je uska i intenzivna saradnja između države i lokalne samouprave.

“Za realizaciju brojnih projekata, Opština Kolašin imaće punu podršku Vlade Crne Gore, da zajedno napravimo vidne pomake za ovaj grad i građane Kolašina i time pokažemo apsolutnu odlučnost ove Vlade da se brine o sjeveru Crne Gore”, rekao je ministar.

52192941625 84f76a6a3e c

Đurović obišao je i skijalište Kolašin 1600 i sastao se sa menadžmentom Skijališta Crne Gore.

Tema razgovora bila je izgradnja parkinga na skijalištu, sistema za vještačko osnježavanje, vodosnabdijevanje kao i razmatranje mogućnosti za povećanje broja skijaških staza.

Ministar je posjetio i gradilište hotela sa 5 zvjedica Montis i razgovarao sa predstavnicima investitora.

“Đurović će se, tokom današnje posjete sjeveru Crne Gore, sastati i sa predsjednikom opštine Bijelo Polje Petrom Smolovićem i obići skijalište Cmiljača”, najavljuju iz Ministarstva.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci