Skip to main content

Perović: Kneževićeva najava o pokretanju interpelacije protiv Krivokapića dokaz panike

Perović: Kneževićeva najava o pokretanju interpelacije protiv Krivokapića dokaz panike



Perović: Kneževićeva najava o pokretanju interpelacije protiv Krivokapića dokaz panike

On je poručio da su u DF-u svjesni da gube još jednu bitku u pokušaju da od Crne Gore naprave rusku guberniju ili provinciju Vučićevog srpskog sveta, te da nisu svjesna da im zbog toga nije kriv SDP, ni Krivokapić, već, kako kaže, osvjedočena nazadna i anticivilizacijska politika.


EKSKLUZIVNO! Knežević potvrdio: DF će inicirati interpelaciju o radu Ranka Krivokapića


“Idući iz poraza u poraz do konačnog sloma te nakaradne politike koja skupo košta i narod koji, navodno, predstavljaju, jasno je i da im je SDP kao autentična državotvorna, evropska i građanska partija posebna kost u grlu. SDP je najbolji podsjetnik njihove ukupne promašenosti i nesposobnosti, zbog čega i razumijemo frustraciju”, naveo je.

On je pozvao DF da, umjesto, kako je istakao, osude dosljedne evropske politike SDP i Krivokapića, osude Rogozina, koji je prije dva dana zaprijetio da bi najradije spržio Crnu Goru atomskom bombom.

“Ipak, znajući šarlatanski profil pojedinaca iz DF, prije bismo od njih očekivali da izađu sa transparentom na kojem piše „udri Rogozine nijesmo ni mi gubavi“. Ali, kako god, nije loše da DF interpelacijom ponovo trenira opozicionu kondiciju, budući da, kao što svi već znaju, za ništa drugo nijesu ni sposobni. Prethodno, očekujemo da kao dosljedni opozicionari napuste i sva mjesta po dubini koja im je Zdravko udijelio”, zaključio je Perović.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci