Skip to main content

bio najavljen za 9. maj

Karleuša objavom o Crnogorcima naljutila menadžment hotela Podgorica, otkazali njen nastup

Karleuša objavom o Crnogorcima naljutila menadžment hotela Podgorica, otkazali njen nastup


Hotel Podgorica otkazao je koncert Jelene Karleuše, koji je bio najavljen za 9. maj, a kada je trebalo da nastupi i Isak Šabanović.
Hotel Podgorica otkazao je koncert Jelene Karleuše, koji je bio najavljen za 9. maj, a kada je trebalo da nastupi i Isak Šabanović.


Karleuša objavom o Crnogorcima naljutila menadžment hotela Podgorica, otkazali njen nastup
Foto: Instagram

Na Instagram nalogu tog hotela objavljeno je obavještenje o otkazivanju.

“Ni u jednom trenutku se naš tim nije dvoumio oko ove odluke”, napisali su u “priči”, najavljujući uskoro i zvaničnu objavu.

Odluka hotela Podgorica uslijedila je nakon što se pjevačica oglasila na Instagramu povodom Rezolucije o Srebrenici, navodeći da je nevjerovatno kako su vlade okolnih malih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema njenoj zemlji Srbiji.

“I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade. Da Crna Gora po ko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalazi u toj istoj Srbiji i ne vidi neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida, već protiv naroda i zemije koja ti hrani sunarodnike! I nije dovoljna sramna nepravda koju nam svi oni mali čine tako što kao gomila iskeženih majmuna likuju kao kad se rani lav, kad nam se protivpravno otima ogromno parče teritorije i time se krše svi zakoni UN, nego se utrkuju ko će više da naudi”, napisala je ona.

Između ostalog, navela je i da niko nema pravo da se poziva licemjerno na devedesete, jer niti te politike ima, niti tih mozgova…

“Kad bi Srbija krenula da se poziva na nepravde devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih, raznih Jasenovaca, Tita i komunista koji su nam nakačili na grbaču ¡ Albance i ostale narode i narodnosti koji nisu imali ni put ni voz, mogli bi svi zajedno da se proglasimo za genocidni Balkan koji treba sravniti sa zemljom. Nuklearka i bam!!! Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu je djed ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao ni iz Turske, ni iz Saudijske Arabije jer smeta ono “ić” i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu sa Kosova je djed bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu, u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire”, dodala je pjevačica.

Istakla je i da smo “zmijarnik, svi mi na Balkanu”.

“Zatrovani mržnjom i politikom protiv Srbije koja nagrabusi kad ne reaguje, a i kad reaguje samo zato što nikada nije zvanično prebrojala svoje žrtve i tražila pravdu za milione ubijenih, protjeranih, poturčenih i pokatoličenih, obespravljenih… nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji”, poručila je Karleuša.



Komentari

Subscribe
Notify of
7 Komentara
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Poštovanje.
Karleuša je samo fiktivni autor ove objave.
Dotična, vječna sinjorina a pitanje zašto je tako?
Kao što se zna njezin kapacitet IQ , koji je plitkog nivoa, zasigurno nije bila u stanju adekvatno razumjeti hoštapleraj, dnevno političkih manipulacija.
Naravno odluka je samo vaša, to se mora poštivat!
Obzirom da je njen text fikusne prirode, bilo bi velikodušno od Vas da njoj poručite “oprašamo Vam, jer niste znali šta radite”
Lipi pozdrav.

Šta mlatis to mačak? Sve je tačno rekla a ne vidim demant nego spinovanje gluposti.

Ni tvoj IQ nije veći,mislim i mnogo manji i zlorudniji. Samo je.napisala istinu

Lipi Paul….ofkud ti ovde da nas prosvecujes?

Zašto bježimo od istine doticna je u pravu i sve je istina što je rekla zašto Crna Gora bar ne ostane uzdržana ako smije od americkog ili engleskog ambasadora ili nema svoje ja.

Ma Karleuša je osoba koja nema prava da komentariše niti da njene izjave doživljavamo ozbiljno. Bilo ko normalan da obrati pažnju na njen izgled biće mu jasno da se radi o osobi koja je ispunjena raznim kompleksima… ajde da je u pitanju neki filozof već žena koja misli da nešto posebno, u vreme ludaka normalnost je jedina posebnost. a o pameti njenoj ne treba ni govoriti jer da je ima sve bi drugačije bilo.

Nesrecna bivsa Jugoslavija, sa najvecim pacijentima na planeti zemlji. Puna mi je kapa svih ‘vas’ i ‘nas’.


Povezani članci